reklama
Tenni
Fanka BB :)
Oj takNo tak sobie to staram tłumaczyć, ważne że się okazało, że to ciąża wewnątrz maciczna i wszystko wygląda prawidłowo. Tylko to czekanie daje w kość odrobinęJuż by sie chciało wszystko mieć od razu
![]()
becia.25
Tak do 13+6 usg się robiA to może tak być, dziekuje za rozjasnienie,to usg genetyczne tez wleci. Możliwe że mowil,ale nie zapamiętałam. To wtedy do 13+6 najdalej? Jakas dzisiaj jestem roztrzepana. Skupiłam się na tym czy krwiak się nie zwiększa.
Nifty zrobię, finansowo ogarniemy a ufam lekarzowi, skoro to sugeruje dość mocno,patrząc na moją przeszłość strat. A z nim udalo się zajsc i dojść do tego etapu najdalej. Wiec zrobię najwyzej usg po niftach-nifty nie wiem czy to się odmienia. Bo zapas maly czasu bedzie.
Mialam dzis pol dnia z 1,5r. Siostrzenica. Diabeł wcielony,tak dala mi w kosc,ze padam.![]()

becia.25
Hej ale ta krew to pewnie właśnie z krwiaka który pękł. Czytałam wiele różnych historii gdzie dziewczynom krwiak pękł i wlqsnie miały wręcz krwotok a z dzidziusiem wszystko było okej! Pojedź kochana do lekarza, nawet właśnie gdzieś prywatnie zamiast do szpitala i niech to zobaczy. Jestem dobrej myśli!!Ehh leje się ze mnie krew wyczuwam najgorszenie wiem czy jest sens jechać i tak jestem obstawiona lekami...
N
Natalia...
Gość
Jest sens! Zawsze trzeba sprawdzić, sama jechałam. Poza tym krwawienie może zmienić się w krwotok a to już niebezpieczne! I pamiętaj, że to wcale nie oznacza poronienia....sama to przerabiałam 1.5 tygodnia temu!Ehh leje się ze mnie krew wyczuwam najgorszenie wiem czy jest sens jechać i tak jestem obstawiona lekami...

stella33
ja mam podobna sytuacje, 28.06 mam prenatalne a 29.06 wizytę u gin :/ na ten moment kazała mi przyjść z przerwa 4 tygodni, wolałam za 2 tygodnie żeby były równe odstępy między wizytami ale się nie zgodziłaDziewczyny! A ja mam pytanie. Usg prenatalne mam u innego ginekologa 30 czerwca. Moja ginka kazała mi się umówić na wizytę do niej 1 lipca czyli już dzień po, bo to beszie 4 tygodnie od ostatniej wizyty u niej. Co o tym sądzicie? No nie uśmiecha mi się przyznam w dwa dni u lekarzy zostawić 600 zł bo usg prenatalne 390 a wizyta u mojej gin 200.. poszlibyście normalnie dzień po na wizytę czy kednak przelozylybyscie na później? A może macie podobna sytuacje ?![]()
Jula19
ja za tydzień bede na tym etapie i tez mam wizytę. Zobaczymy co u mnie soe świeci...Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.Ja też już po wizycie u mojej ukochanej ginki. Sama była szczęśliwa, że udało mi się wreszcie zajść w ciążę.
Cudowne USG z dzisiaj, maluszek ma już 3cm (9+5tc) i tak fajnie fikał rączkami i nóżkamiNormalnie łezkę mam w oku...
xdorotaa
Prywatnie nie mogę się nigdzie dostać właśnie mój cały czas na urlopie a najblizsze terminy nawet w sąsiednich miastach to środa....zostaje tylko szpital.....Hej ale ta krew to pewnie właśnie z krwiaka który pękł. Czytałam wiele różnych historii gdzie dziewczynom krwiak pękł i wlqsnie miały wręcz krwotok a z dzidziusiem wszystko było okej! Pojedź kochana do lekarza, nawet właśnie gdzieś prywatnie zamiast do szpitala i niech to zobaczy. Jestem dobrej myśli!!
reklama
Jula19
trzymam kciuki, żeby to był tylko krwiak!Prywatnie nie mogę się nigdzie dostać właśnie mój cały czas na urlopie a najblizsze terminy nawet w sąsiednich miastach to środa....zostaje tylko szpital.....