reklama
Totylkokasia
Fanka BB :)
A któryś konkretny lekarz zwrócił Twoja uwagę? Zaintrygowałaś mnie - rozważam przepisanie się.Ja zrobiłam lekkie rozeznanie i na moje najlepiej robić w pre medi care....tani nie są....ale wyspecjalizowani w prenatalnych...ja będę tam uderzać
becia.25
Ja pie..Wiecie co jestem zazenowana. Mój lekarz na NFZ mnie dzisiaj po godzinach przyjął.... Okazuje się że akcja serca 168 a nie byle jaka jak powiedzieli wczoraj w szpitalu, kosmowka się nie odkleja w żadnym miejscu, krwiak jest jeden 1,4 cm a nie 2 krwiaki po 2,5 cm. Doktor kazał tylko włączyć acard 150mg X1....... Mam w sobie zal do lekarki z wczoraj że szpitala.....
Dobrze ze się wszystko wyjaśniło !! Ale Co się najadłaś stresu to Twoje.. masakra.
Dlatego ja po wielu negatywnych doświadczeniach z lekarzami ze szpitali zwlekam z jechaniem na IP i bardzo ogólnie szpitalu unikam.
teraz to już kusi być tylko dobrze kochana
Zastanawia mnie tylko, skąd oni wzięli dwa aż takie duże krwiaki skoro ginekolog znalazł yylko jeden. Jak można aż tak się pomylić ?
Jula19
o kurcze. Dobrze że to dzisiaj jeszcze sprawdzilasWiecie co jestem zazenowana. Mój lekarz na NFZ mnie dzisiaj po godzinach przyjął.... Okazuje się że akcja serca 168 a nie byle jaka jak powiedzieli wczoraj w szpitalu, kosmowka się nie odkleja w żadnym miejscu, krwiak jest jeden 1,4 cm a nie 2 krwiaki po 2,5 cm. Doktor kazał tylko włączyć acard 150mg X1....... Mam w sobie zal do lekarki z wczoraj że szpitala.....
P
Patrycjaa89
Gość
Ja mam 2 dni różnicy z OM 24.01 a z usg 22.01Cześć dziewczyny. Melduje się po wizycie. Na szczęście z maluchem wszystko ok, ale niestety mam jakiegoś krwiaka, stąd krwawienie. Dostałam luteinę.
Fasolka mierzy 0,56 cm i wychodzi tylko 1 dzień różnicy pomiędzy terminem porodu z OM (23.01.), a tym z USG (24.01.).
Dzięki za słowa wsparcia.
Wiolciab86
Zaciekawiona BB
A ja mam już wyniki badań. Wszystko prawie w normie. Progesteron tydzień temu spadek z 31 na 10,90 - dzisiaj po dużej dawce leków 32,5 betę pozostawię ocenie lekarzowi i nie będę się zastanawiać czy prawidłowa czy nie puki co cieszę się, że nie spadła. Jutro wizyta jeśli ją szczęśliwie przeżyję to może już jakoś to będzie.
Natalia...
Nie sprawdzałam lekarzy...na "znany lekarz" można sprawdzić...chociaż z opiniami też jestem ostrożnaA któryś konkretny lekarz zwrócił Twoja uwagę? Zaintrygowałaś mnie - rozważam przepisanie się.
Totylkokasia
Zadzwoniłam tam i cudem znalazla Pani w rejestracji termin z tego wszystkiego nawet nie zapytalam o nazwisko lekarza. Ehh...Nie sprawdzałam lekarzy...na "znany lekarz" można sprawdzić...chociaż z opiniami też jestem ostrożna
Dziewczyny będące już w 9tc jeśli chcecie iść na prenatalne polecam się pospieszyć
Tenni
Hej. Doczekałam się wyników drugiej bety. Co ciekawe labolatorium gdy zadzwoniłam po 4 dniach, powiedziało mi że dopiero zostało wysłane i że jeszcze czekać ma wyniki 2-3 dni. Trochę to dziwne, ale ważne że beta ok.
21.05 miałam 445
28.05 7770
Według bety wychodzi ten 6 tydzień i jednak martwi sam pęcherzyk ciążowy 0.86 cm a brak ciałka i zarodka.. A kolejne badanie dopiero za 2 tygodnie i muszę uzbroić się w cierpliwość, tak samo jak na wyniki tej drugiej bety
21.05 miałam 445
28.05 7770
Według bety wychodzi ten 6 tydzień i jednak martwi sam pęcherzyk ciążowy 0.86 cm a brak ciałka i zarodka.. A kolejne badanie dopiero za 2 tygodnie i muszę uzbroić się w cierpliwość, tak samo jak na wyniki tej drugiej bety
reklama
Ja ostatnio miałam tylko pęcherzyk 0.84 bez zarodka i ciałka. Lekarz mówił, że wszystko ok i czekamy do kolejnej wizyty.Hej. Doczekałam się wyników drugiej bety. Co ciekawe labolatorium gdy zadzwoniłam po 4 dniach, powiedziało mi że dopiero zostało wysłane i że jeszcze czekać ma wyniki 2-3 dni. Trochę to dziwne, ale ważne że beta ok.
21.05 miałam 445
28.05 7770