reklama
AtomicTOY
Fanka BB :)
Ja już też mam taki brzuch wzdęty i to nie tylko wieczorami. Rano nie jest lepiej.Ja mam dziś taki wzdety brzuch ze musiałam nospe wziąć
Serduszkowa1988
Zaciekawiona BB
A który tydzień? Ja sama nie wiem, czy się cieszę z braku objawów, czy bardziej mnie to martwi. W pierwszej ciąży na tym etapie miałam juz ogromne mdłości i strasznie wymiotowałam, a teraz mdli mnie tylko trochę jak jestem głodna. Sama nie wiem, jak to interpretować i czy z maluchem wszystko okej, skoro ja nic nie czujęWczoraj i dzisiaj rano przywitałam dzień uściskiem z ceramiką łazienkowa.
Kurcze, a do tej pory w ogóle nie miałam ani wymiotów, ani mdłości. No cóż, to było za piękne, żeby tak było do końca.
Wiolciab86
Zaciekawiona BB
Miałam podobnie. W pierwszej ciąży już w 7 tygodniu z powodu wymiotów i spadającej wagi trafiłam do szpitala. A teraz właśnie skończyłam 8 tydzień i tylko powiększone i bolące piersi i czasem wydaje mi się że mnie mdli ale też jak coś zjem to jest już ok. Za 2,5 godziny mam wizytę i mam nadzieję że wszystko będzie ok.A który tydzień? Ja sama nie wiem, czy się cieszę z braku objawów, czy bardziej mnie to martwi. W pierwszej ciąży na tym etapie miałam juz ogromne mdłości i strasznie wymiotowałam, a teraz mdli mnie tylko trochę jak jestem głodna. Sama nie wiem, jak to interpretować i czy z maluchem wszystko okej, skoro ja nic nie czuję
U mnie tak samo lekarz mi wtedy powiedział że nic tylko się cieszyć,ze dziecko łaskaweA który tydzień? Ja sama nie wiem, czy się cieszę z braku objawów, czy bardziej mnie to martwi. W pierwszej ciąży na tym etapie miałam juz ogromne mdłości i strasznie wymiotowałam, a teraz mdli mnie tylko trochę jak jestem głodna. Sama nie wiem, jak to interpretować i czy z maluchem wszystko okej, skoro ja nic nie czuję
AtomicTOY
Fanka BB :)
Dzisiaj jest 7+5. No ja w pierwszej ciąży dzień w dzień budziłam się i wymiotowałam na pusty żołądek. To jakaś masakra była.A który tydzień? Ja sama nie wiem, czy się cieszę z braku objawów, czy bardziej mnie to martwi. W pierwszej ciąży na tym etapie miałam juz ogromne mdłości i strasznie wymiotowałam, a teraz mdli mnie tylko trochę jak jestem głodna. Sama nie wiem, jak to interpretować i czy z maluchem wszystko okej, skoro ja nic nie czuję
W drugiej było lajtowo, bo tylko od czasu do czasu mi się robiło niedobrze. A teraz już drugi dzień pod rząd mam poranne mdłości i obawiam się, że tak już zostanie.
A tak po za tym męczy mnie okropne zmęczenie od rana do wieczora, ciężko podnieść się z łóżka, żeby cokolwiek zrobić.
reklama
Trzymamy kciuki i na wieściMiałam podobnie. W pierwszej ciąży już w 7 tygodniu z powodu wymiotów i spadającej wagi trafiłam do szpitala. A teraz właśnie skończyłam 8 tydzień i tylko powiększone i bolące piersi i czasem wydaje mi się że mnie mdli ale też jak coś zjem to jest już ok. Za 2,5 godziny mam wizytę i mam nadzieję że wszystko będzie ok.