reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

Dla mnie też jest to szok, bo w sali miałam dziewczynę która też czekała bo bardzo chciała wierzyć w to, że to "tylko" poronienie i na IP trafiła już z pękniętym jajowodem o 3 nad ranem, z pół litra krwi w otrzewnej. I co? Jej też by się kazali zapisać na za tydzień do lekarza? No bez jaj. (tu jeszcze taka dygresja, że dziewczyna do tego "mojego" szpitala miała ponad 100km, ale wiedziała że u niej rzeźnia)
Albo jak się tam przyjeżdża z porodem to też najpierw trzeba czekać na zapis do lekarza i on zdecyduje czy rodzimy dziś czy za tydzień? - dla mnie serio to się do zgłoszenia nadaje, jak by ktoś chciał do mediów to mogę pomóc jak coś ;)

reklama
U mnie Beta w 26dc 70.50 a w 28dc 285.58 i teraz już czekam do wizyty dziś mam 33dc a wizyta 27Maj

Super przyrost. Ja nadal czekam na wyniki, niedługo powinny być. Pierwsza wizyta 06.06.
Po 3 poronieniach strach jest ogromny, ale trzeba być dobrej myśli.
Tez jestem po 3 poronieniach. Jutro będę robiła betę piąty raz z zalecenia lekarza 🙈. Już nie mają gdzie się wkuwać 🙈.

reklama
Do góry