królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Masz przyrost 65,5% dosłownie na granicy, to chyba oki? Ja mialam tylko 48%Myślę że beta nie pozostawia złudzeń .... Beta z 9.05 - 4645, a z dziś 7692 ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz przyrost 65,5% dosłownie na granicy, to chyba oki? Ja mialam tylko 48%Myślę że beta nie pozostawia złudzeń .... Beta z 9.05 - 4645, a z dziś 7692 ....
Myślę że przy poprzednich przyrostach ponad 200% ten przyrost plus plamienie może oznaczac jednoMasz przyrost 65,5% dosłownie na granicy, to chyba oki? Ja mialam tylko 48%
No luteina może mieć znaczenie tak myśle..Progesteron wciąż rośnie to normalne? Czy spowodowane luteina dopochwową.
Na dwoje babka wrózyla. Może bez luteiny by nie rósł, ale może by rósł (modelowo jego poziom jest coraz wyższy aż do porodu). Na pewno luteina wychodzi w badaniach i nie jesteś w stanie określić ile jednostek w wyniku pochodzi z luteiny, a ile z organizmu.Progesteron wciąż rośnie to normalne? Czy spowodowane luteina dopochwową.
Lekarka mi powiedziała że wzrost 23 na 38 miałam już przed braniem luteiny wiec wzrostu by nie przypisywała luteinie. Pęcherzyk urósł jest ciałko żółte , nie ma cech odklejenia od kosmówki. Wg niej plamienie jest niewielkie mam brać duphaston i luteinę jednocześnie....ale dziwi ja rzeczywiście spowolnienie wzrostu betyNa dwoje babka wrózyla. Może bez luteiny by nie rósł, ale może by rósł (modelowo jego poziom jest coraz wyższy aż do porodu). Na pewno luteina wychodzi w badaniach i nie jesteś w stanie określić ile jednostek w wyniku pochodzi z luteiny, a ile z organizmu.
A ile ma już pęcherzyk?Lekarka mi powiedziała że wzrost 23 na 38 miałam już przed braniem luteiny wiec wzrostu by nie przypisywała luteinie. Pęcherzyk urósł jest ciałko żółte , nie ma cech odklejenia od kosmówki. Wg niej plamienie jest niewielkie mam brać duphaston i luteinę jednocześnie....ale dziwi ja rzeczywiście spowolnienie wzrostu bety
Hej.myslę że spora szansa jest. To będzie już 2 tygodnie po teście, więc już jak najbardziej można się spodziewać serduszka. Ale oczywiście jeżeli chcesz mieć pewność to tydzień później byłoby bezpieczniej. Nic nie wiemy o tym kiedy miałaś owulacje więc trochę wróżymy z fusów.Hej dziewczyny dołączam do was chociaż jeszcze nie dowierzam… dopiero co wróciłam do pracy synek ma 14 miesięcy a tu wczoraj patrze dwie kreski i beta 115… nie dowierzam bo pierwsza ciąża na stymulacji i lekarz mówił ze druga tez tylko po stymulacji będzie możliwa… a tu taka niespodzianka jutro idę na kolejna betę żeby zobaczyć przyrost… progesteron póki co 26…
Ostatnia miesiączka 26 marca a zapłodnienie 26 kwietnia… cykle długie i nijak nie mogę się doliczyć w którym tygodniu jestem zarodek ma 2 tygodnie to wiem napewno ale na usg dopiero mam 24. 05 czy myślicie ze już zobaczę czy bije serduszko?
Nie pamiętam dokładnie ale 0,63 chybaA ile ma już pęcherzyk?