reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2023

Ja tak mialam kiedys niekonczaca sie angine, ktora po 3 tygodniach wracala i na antybiotyk. Za 4 razem olałam. Angine przelezalam z goraczka, ale bez antybiotyku i nie wrocila. W ciazy ja bym brala antybiotyk tylko w ostatecznosci. Ale lazdy tobi inaczej.

Akurat moja rodzinna z tych lekarzy co antybiotyk dawają w ostateczności a nie że byle katar to zaraz antybiotyk. Raczej zaleca domowe sposoby. Normalnie bym wzięła jakieś leki na przeziębienie ale teraz to wole skonsultować z lekarzem. Jednak to nie angina bo już by mnie rozłożyło doszczętnie. Mimo wszystko przejdę się do lekarza bo nie mam pojęcia czym się leczyć a ewidentnie coś mnie bierze.

reklama
Ja tak mialam kiedys niekonczaca sie angine, ktora po 3 tygodniach wracala i na antybiotyk. Za 4 razem olałam. Angine przelezalam z goraczka, ale bez antybiotyku i nie wrocila. W ciazy ja bym brala antybiotyk tylko w ostatecznosci. Ale lazdy tobi inaczej.

Jeśli bym nie była w ciąży to raczej bym nie panikowala. Ale infekcja i wysoka gorączka zrobi więcej złego niż wzięcie lekarstw. Mam pełne zaufanie do mojej doktor i wiem że jeśli nie będzie potrzeby to nie będzie mnie faszerować antybiotykiem.

Ja mam 7+5 i jakoś jedynym moim objawem to ból piersi i od kilku dni ustąpił, ale od wczoraj wrócił z podwójna siłą 🤣

Co do wagi to 1,5 kg na ale jest ciepło i nie chce się tyle jeść :)
Ja dziś 9 zaczęłam co do wagi to spada a piersi prawie nie bolą.

1.5 to nie tak dużo :D ważne, że Twój dzidzius rośnie z Tobą ❤️

Hejka. Dziś 11+1 i jak do tej pory nic mnie niw męczyło tylko delikatne mdłości jak głodna tak dziś od samego rana toaleta to mój przyjaciel. A już się tak cieszyłam, ze był spokój 🙂 Mam takiego lenia, ze nawet wstawać mi się niw chce, tak mi jakoś ciężko dzisiaj.

Waga jak na razie 1,5 kg do przodu.

reklama
Hejka. Dziś 11+1 i jak do tej pory nic mnie niw męczyło tylko delikatne mdłości jak głodna tak dziś od samego rana toaleta to mój przyjaciel. A już się tak cieszyłam, ze był spokój 🙂 Mam takiego lenia, ze nawet wstawać mi się niw chce, tak mi jakoś ciężko dzisiaj.

Waga jak na razie 1,5 kg do przodu.
Mnie mordował żołądek i okropne łaknienie przez 3 tygodnie,teraz 9+2tc i o niebo lepiej!
Zostały lekkie mdłości rano no i jedzenie już nie tak często 🤞🤞😁

Do góry