xdorotaa
Fanka BB :)
Lekarz był akurat mój prowadzący ale sprzet inny bo tym razem w szpitalu a normalnie u niego w gabinecieA to ten sam lekarz i sprzęt?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz był akurat mój prowadzący ale sprzet inny bo tym razem w szpitalu a normalnie u niego w gabinecieA to ten sam lekarz i sprzęt?
To był mój lekarz bo akurat miał dyżur w szpitalu ale sprzęt szpitalny. On teraz ma urlop, a wizytę u niego mam 30.06. poczekam chyba do 24.06 bo ide wtedy na prenatalne i pappaA nie masz możliwości podjechania do swojego lekarza?
Ja prawie wcale nie czuje głodu i szybko się najadam. Schudłam od początku ciąży 5 kg ale też jestem kawał kobityMiałam nom stop głodomora, mogłam zjeść wszystko w każdej ilości a teraz jakoś tak zjem śniadanie i mogę do końca dnia już nie jeść, też tak macie? Nie to że mi niedobrze, wymiotuję tylko po prostu czuje się obżarta
Mi przez te wymioty i pobyty w szpitalu też z 5kg zeszłoJa prawie wcale nie czuje głodu i szybko się najadam. Schudłam od początku ciąży 5 kg ale też jestem kawał kobity
:/ z czasem będzie lepiejMi przez te wymioty i pobyty w szpitalu też z 5kg zeszło
Żebyś nie musiała już szukać to wklejam ponowniepiszecie o.tym zdjęciu a dlaczego ja go nie widzę...juz chyba wczoraj probowalam do niego dotrzeć
Właśnie, niby mają obowiązek ale się z tego nie wywiązują... Dzwoniąc żeby umówić się na wizytę od razu na wstępie poinformowalam, że jestem w ciąży i usłyszałam, że niestety najbliższy wolny termin mają dopiero na 23 czerwca. Tak to niestety jest z naszym dostępem do lekarzy na NFZ.Wiesz ze w ciąży mają obowiązek przyjąć Cię tego samego dnia, a jeśli to nie jest możliwe to w ciągu tygodnia?
no już fajny dzidziolekŻebyś nie musiała już szukać to wklejam ponownie