siwsoooonek
Fanka BB :)
Na kiedy masz termin ?Ja to nie hehe wolałabym w styczniu mniej więcej w terminie, niech trochę w brzuszku jeszcze przybierze.
Dziekuje w imieniu synka [emoji8]
Ja na 6 stycznia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na kiedy masz termin ?Ja to nie hehe wolałabym w styczniu mniej więcej w terminie, niech trochę w brzuszku jeszcze przybierze.
Dziekuje w imieniu synka [emoji8]
Na kiedy masz termin ?
Ja na 6 stycznia
Któraś w ogóle ze styczniowek urodziła? Nie wiem czy prywatne forum jeszcze jest.
4 na pewnoJuż kilka styczniowek się rozpakowalo [emoji4]
Hej dziewczyny [emoji175]jak się trzymacie? Mam nadzieje ze zdrówko dopisuje [emoji1768][emoji3531]
Mam pytanie trochę krępujące, a mianowicie ciekawi mnie jak u was z kwestia depilacji? Właśnie zapisałam sie na wosk żeby sie przygotować do porodu i być „gładka” tam na dole ale trzasnę tez nogi żeby miec spokój i nie myśleć o tym po porodzie.
Jak do tej pory radziłam sobie depilatorem elektrycznym ale teraz przez ogromny brzuszek już kompletnie nic nie widzę! [emoji38]
Jak wy sobie radzicie? Jak zapatrują sie na to w Polsce lekarze i położne? Bardzo mnie to ciekawi…