agnieszka_1dziecko
Aktywna w BB
Tez bym chciała... bo już jestem niesamowicie zmęczona ta ciaza. Na ktg zapisał mi się aż jeden duży skutcz 90-100 ale drugiego nie było hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez bym chciała... bo już jestem niesamowicie zmęczona ta ciaza. Na ktg zapisał mi się aż jeden duży skutcz 90-100 ale drugiego nie było hehe
Ja też dzisiaj w szpitalu w końcu założyli mi balonik, zrobili ktg i czekam do jutra na ściągnięcie i podanie oksytocyny.Dziewczyny ja już w szpitalu. Dzisiaj badaniani jutro rano się dowiem kiedy CC. trzymajcie kciuki
Ja mam termin na 16.01, wizytę mam zaplanowaną na czwartek, to będzie dwa tygodnie od ostatniej wizyty.Dziewczyny, a jak często odwiedzacie teraz swojego ginekologa? Ja mam wizytę w poniedziałek, termin na 15.01 i tak się zastanawiam jak jest na końcówce ciąży.
Od samego początku chodze do ginekologa co 2tyg + od 25tyg mam ktg i ktg co tydzieńDziewczyny, a jak często odwiedzacie teraz swojego ginekologa? Ja mam wizytę w poniedziałek, termin na 15.01 i tak się zastanawiam jak jest na końcówce ciąży.