reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

O bosz nie bylo mnie tu jakiś dzień moze półtorej a tu tyle do nadrobienia, ze szok ale dałam rade;D
Macie jakieś dziwne smaki już albo coś już Wam mega nie podchodzi? Ja tak jak lubiłam jakecznice tak teraz kompletnie nie moge jej jeść;) a za to ostatnio jak zjadłam kanapki z pasztetem pomidorowym i śledziem w oleju z cebulka bylam w 7niebie🙂

reklama
Endokrynolog odpisał i jestem trochę zdzwiona, bo kazała znacząco zmienić dawkę letroxu... chyba skonsultuje to jeszcze z ginekologiem bo zmiana wydaje mi się zbyt drastyczna i w ogóle dziwne dawkowanie.
Widzisz, co lekarz to inne podejście, u mnie powiedziała, że jest w porządku [emoji848] Ja jeszcze w tym tygodniu na wizycie u ginekologa zobaczę co on na mój wynik powie. Czy potwierdzi to, co powiedziała endo czy jednak zasugeruje zmianę dawki.

Widzisz, co lekarz to inne podejście, u mnie powiedziała, że jest w porządku [emoji848] Ja jeszcze w tym tygodniu na wizycie u ginekologa zobaczę co on na mój wynik powie. Czy potwierdzi to, co powiedziała endo czy jednak zasugeruje zmianę dawki.
I to jest właśnie najgorsze, bo później nie wiadomo kogo słuchać. Zmniejsze dawkę, ale na bank nie tak drastycznie, choruje już 16 lat i wiem, że dla organizmu to nie jest dobre, a teraz dodatkowo ciąża. Ja również porozmawiam z ginekologiem i zobaczę, co on na to .

O bosz nie bylo mnie tu jakiś dzień moze półtorej a tu tyle do nadrobienia, ze szok ale dałam rade;D
Macie jakieś dziwne smaki już albo coś już Wam mega nie podchodzi? Ja tak jak lubiłam jakecznice tak teraz kompletnie nie moge jej jeść;) a za to ostatnio jak zjadłam kanapki z pasztetem pomidorowym i śledziem w oleju z cebulka bylam w 7niebie🙂
spróbuje! Kocham pasztet pomidorowy i śledzie może razem tez mi skradną serce 😍

reklama
Kochane! U mnie tez już wskakuje 12 tydzień. Czuję się już naprawdę dobrze. Mdłości tylko w samochodzie podczas dojazdu do pracy jako pasażer. Bardzo mi Was żal, ze jeszcze Was tak męczą te mdłości i wymioty, bo ja naprawdę miałam ich mało, a juz miałam dość. W środę 2 wizyta. Strasznie jestem ciekawa co nowego u Bąbelka 🥰
Nie było mnie cały dzień tutaj. Randka z mężem i takie tam 🥰😅

Do góry