olenaa28
Aktywna w BB
I jak sytuacja? Co powiedział lekarz?Napisałam do lekarza który dużo mi pomagał przed transferami i kazał mi się pojawić dziś w szpitalu, gdzie ma dyżur, wiec do 18 wielkie oczekiwania ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak sytuacja? Co powiedział lekarz?Napisałam do lekarza który dużo mi pomagał przed transferami i kazał mi się pojawić dziś w szpitalu, gdzie ma dyżur, wiec do 18 wielkie oczekiwania ;(
Jutro będzie 7+1 i zwolnił się termin na jutro wiec zamiast 27.05 idę jutro na 14:45 mam nadzieje ze zobaczę serduszko i wszystko będzie dobrzeWeeź, ja dopiero 6+6 najgorzej w pracy, nie wiem nawet co mam wziąć jutro ze sobą do jedzenia
Trzymam kciukiJutro będzie 7+1 i zwolnił się termin na jutro wiec zamiast 27.05 idę jutro na 14:45 mam nadzieje ze zobaczę serduszko i wszystko będzie dobrze
Jutro będzie 7+1 i zwolnił się termin na jutro wiec zamiast 27.05 idę jutro na 14:45 mam nadzieje ze zobaczę serduszko i wszystko będzie dobrze [emoji85][emoji85][emoji3590]
A kiedy masz wizytę?Dziewczyny a mnie dziś ciągnął pachwiny, i od jakiegoś czasu czuję pobolewanie w lewym jajniku... Już się zaczynam martwić bo na lewym jest ta torbiel
8 czerwcaA kiedy masz wizytę?
Dobry wieczór kobietki[emoji177]
Nieśmiało dołączam choć jeszcze nie wierzę[emoji33] Testy pokazują jednak, że się udało. Wg aplikacji 4 +2. Pierwszy test pozytywny miałam jeszcze 4 dni przed terminem spodziewanej miesiączki czyli 18.05. ostatnią miesiączka 23.04.
Termin porodu aplikacja pokazuje 28.01.2022
Mieszkam w UK u nas pierwsza wizyta z USG dopiero jest w 12 tyg. Wcześniej tylko położna bada chyba krew i mocz i tyle. Jutro chcę umówić się do ginekologa w polskiej klinice. Doradźcie proszę , na który tydzień najlepiej aby było widoczne serduszko?