reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Ja mam potworne mdłości. Okropne. Dzień i noc. Do tego od kiedy zaczęłam brać progesteron mam uczucie słabości. Ogólnie jestem tak klapnięta jak nigdy.
Boze, ja to samo. Dzisiaj jeszcze gorzej niż wczoraj :/ od rana leze w łóżku, mąż musiał mi przygotować śniadanie i przynieść. Machnęłam dwa razy łyżka i odstawiłam. Już nie wiem co mam ze sobą zrobić. Jeszcze w nocy nie mogłam spać przez te mdłości, zasnęłam przeć 5 rano 😞😞😞

Do tego nie mam pojęcia co mam zrobić z wyborem lekarza 😰
Mam ochotę iść do swojego - zaufanego bo czuję się przy nim bezpiecznie i pierwsza ciążę prowadził mi rewelacja. To jest na NFZ i tu mam tylko podstawę, żadnych 3d, prenatalnych.
Mam też możliwość iść gdzieś indziej, mam prywatną opiekę zdrowotną wykupioną w pracy i też lekarz jest mega a te wszystkie badania dodatkowe, typu prenatalne i 3d miałabym w pakiecie.
Mąż radzi mi iść do tego drugiego - mówi, po to to opłacasz a zawsze jak Ci się nie spodoba to możesz iść do swojego z powrotem ale ja sama nie wiem co mam robić 😰
Spędza mi to sen z powiek od dwóch dni.

Nie martwcie się że nie macie objawów tylko się cieszcie czasem nie zna się dnia ani godziny[emoji85][emoji1787] ja w 1 ciąży czułam się suuuper mini mdlosci ale od 8tc jakoś i lekkie zmęczenie. A terwz... Jest tragedia nie wiem jak dam radę normalnie funkcjonować w pracy od poniedziałku... Przez weekend mocno mi się wszystko nasiliło... I mdlosci i zmęczenie, zawroty głowy [emoji849]
Ja zamierzam jutro i w piątek dla potwierdzenia iść na betę bo do lekarza na pewno nie uda mi się dostać tak szybko [emoji27]

reklama
Do góry