reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Ja mam potworne mdłości. Okropne. Dzień i noc. Do tego od kiedy zaczęłam brać progesteron mam uczucie słabości. Ogólnie jestem tak klapnięta jak nigdy.
Boze, ja to samo. Dzisiaj jeszcze gorzej niż wczoraj :/ od rana leze w łóżku, mąż musiał mi przygotować śniadanie i przynieść. Machnęłam dwa razy łyżka i odstawiłam. Już nie wiem co mam ze sobą zrobić. Jeszcze w nocy nie mogłam spać przez te mdłości, zasnęłam przeć 5 rano 😞😞😞

Do tego nie mam pojęcia co mam zrobić z wyborem lekarza 😰
Mam ochotę iść do swojego - zaufanego bo czuję się przy nim bezpiecznie i pierwsza ciążę prowadził mi rewelacja. To jest na NFZ i tu mam tylko podstawę, żadnych 3d, prenatalnych.
Mam też możliwość iść gdzieś indziej, mam prywatną opiekę zdrowotną wykupioną w pracy i też lekarz jest mega a te wszystkie badania dodatkowe, typu prenatalne i 3d miałabym w pakiecie.
Mąż radzi mi iść do tego drugiego - mówi, po to to opłacasz a zawsze jak Ci się nie spodoba to możesz iść do swojego z powrotem ale ja sama nie wiem co mam robić 😰
Spędza mi to sen z powiek od dwóch dni.

Nie martwcie się że nie macie objawów tylko się cieszcie czasem nie zna się dnia ani godziny[emoji85][emoji1787] ja w 1 ciąży czułam się suuuper mini mdlosci ale od 8tc jakoś i lekkie zmęczenie. A terwz... Jest tragedia nie wiem jak dam radę normalnie funkcjonować w pracy od poniedziałku... Przez weekend mocno mi się wszystko nasiliło... I mdlosci i zmęczenie, zawroty głowy [emoji849]
Ja zamierzam jutro i w piątek dla potwierdzenia iść na betę bo do lekarza na pewno nie uda mi się dostać tak szybko [emoji27]

reklama
Do góry