reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

A ja wygrałam wszystko. Teraz nie wiem czy mam wizytę dzisiaj czy jutro. Niby ciagle było mówione 17 maja ale na stronie kliniki dr dzisiaj nie przyjmuje tylko jutro 😂😂😂 zadzwonić tez nie mogę, bo czynni od 15 😂😂😂😂 Jade na ta 15, najwyżej jutro znowu podjade. Ale stres coraz większy, dzisiaj pierwszy raz bez bólu piersi 🥺🥺🥺
Dobra, lecę podrukowac wyniki badań, kąpiel i zbieram się na wizytę...

reklama
Hej dziewczyny, dopiero wstałam a wizyta o 13 😱😁 miałam w nocy straszną zgagę a jak wstałam mdłości już nie wiem co wole 😳 piersi bolą tez ale to przeżyje... dziś 7+0 i niech będzie to serduszko bo mi żołądek się skręca z nerwów 😖

Miłego dnia ☺️
Trzymam kciuki. Koniecznie daj znać co i jak po wizycie. Ja wizytuje jutro o 10.20 a dziś w pracy mam urwanie głowy więc nawet nie mam kiedy się postresować 🙄

Cześć dziewczyny ❤️ moje mdłości troszkę przeszły, ale też obrałam taktykę jedzenia mniej a częściej - póki co działa 😛 dziś 5+6 i pierwsza wizyta o 15:40 😃 cała noc mi się jakieś bzdury śniły 🤣 mam nadzieję że coś tam lekarz dziś zobaczy. Myślicie że jest szansa na ❤️ ? 😍😍😍

Cześć dziewczyny ❤️ moje mdłości troszkę przeszły, ale też obrałam taktykę jedzenia mniej a częściej - póki co działa 😛 dziś 5+6 i pierwsza wizyta o 15:40 😃 cała noc mi się jakieś bzdury śniły 🤣 mam nadzieję że coś tam lekarz dziś zobaczy. Myślicie że jest szansa na ❤️ ? 😍😍😍
Ja zobaczyłam serduszko w 5+6, ale lekarz powiedział, ze to sam początek. Lepiej się nie nastawiać, ale miło zaskoczyć 🙂

Ej dziewczyny, czy Was tez jeszcze boli czasem brzuch?? Mi idzie 6tydzien i co jakiś czas mnie pobolewa nie jako często ale jednak i jakoś tak czuje się z tym źle

Cześć dziewczyny :) Ja od wczoraj się czuje jakaś zdechła. Mam mega problem z jedzeniem, na nic nie mam ochoty, a czuję że jestem głodna :/ Zakładam najluźniejsze spodnie jakie wgl mam w domu i staram się nie uciskać brzucha, bo wtedy jeszcze gorzej.

reklama
Aaa trzymam kciuki 😍😍😍 ja jutro 2izyta i też 5+6

Do góry