reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Ooohhhh to mamy podobnie ! Ja dziś 5+4 😎 i objawy podobne , z córką było tak samo ... Wiozę pannę moją na zajęcia żeglarskie - w zeszłym tydzień wypadła z łódki do wody , mam nadzieje że spakowała sobie tym razem ciuchy na przebranie 🙈 i na 12 do pracy i tak do piątku ... później byle do środy i usg i mam nadzieje że będzie już L4 🤪
Ja też mam dziś 5+4 i jutro pierwsza wizytę i usg mma nadzieję że wszytko będzie w porządku ❤️

reklama
Dziewczyny macie poranne mdłości? Jak sobie radzicie? Mnie męczy cały czas, noc i dzień. Dziś nie poszłam do pracy bo noc nie przespana. Nie daje rady normalnie...

Termin mam na 2 stycznia
Mnie dziś pierwszy taz trochę dopadło i w głowie mi się zakręciło aż ..

Hej, ja tez juz w pracy 😊 tez w sumie mało mam objawów, ból piersi, czasami ból podbrzusza, senność, lekkie mdlosci od czasu do czasu i w sumie tyle.. Cały czas sprawdzam czy cycki bola czy nie 🙊🙉 wizytę mam dopiero w sobotę, to bedzie 6+6, nie mogę sie doczekać, dopadł mnie stres czy bedzie wszystko dobrze 😥😥 miłego dnia dziewczyny 😘

Ja mam mega mdlosci i zawroty głowy... Dziś powiedziałam w pracy mimo że rodzice jeszcze nie wiedzą... Ale nie wiem jak długo popracuje. W pracy chcieli by do września hah a ja nie wiem czy dam radę do końca tego miesiąca [emoji85]
Mnie dziś pierwszy taz trochę dopadło i w głowie mi się zakręciło aż ..

Dziewczyny macie poranne mdłości? Jak sobie radzicie? Mnie męczy cały czas, noc i dzień. Dziś nie poszłam do pracy bo noc nie przespana. Nie daje rady normalnie...

Termin mam na 2 stycznia
Mi na mdlosci w pierwszej ciazy i teraz pomaga jak jem malo i czesto. Zawsze mam przy sobie jakies orzeszki albo plauszki juniorki i jak tylko sie zaczyna to podjadam.

reklama
Ja mam mega mdlosci i zawroty głowy... Dziś powiedziałam w pracy mimo że rodzice jeszcze nie wiedzą... Ale nie wiem jak długo popracuje. W pracy chcieli by do września hah a ja nie wiem czy dam radę do końca tego miesiąca [emoji85]
Ja pracuję w przedszkolu, właśnie "oddaje" 6latki, chciałam z nimi być do czerwca chociaż. Ale nie mogę wstać z łóżka, nie mogę jeść. Cały weekend taki, noc prawie cała w toalecie. Ja wiedziałam że w moim przypadku będzie słabo, ale nie, że aż tak :(

Do góry