właśnie rozmawiałam z Panią ginekolog i to normalne bo mnie co jakiś czas tez boli jak na @Ej dziewczyny, czy Was tez jeszcze boli czasem brzuch?? Mi idzie 6tydzien i co jakiś czas mnie pobolewa nie jako często ale jednak i jakoś tak czuje się z tym źle
reklama
Mimimka89
Fanka BB :)
5+5Aaa trzymam kciuki ja jutro 2izyta i też 5+6
DoMa29
Ja mdłości nie mam, ale zgaga często dopada po jedzeniuDziewczyny macie poranne mdłości? Jak sobie radzicie? Mnie męczy cały czas, noc i dzień. Dziś nie poszłam do pracy bo noc nie przespana. Nie daje rady normalnie...
Termin mam na 2 stycznia
Karolina2495
1.06?[emoji16]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Pokażcie koniecznie zdjęcia
Dzisiaj umówiłam się na kolejna wizytę, tak jak lekarz zalecał za 3 tyg, wiec idę 01.01 i będę wtedy 9+4 [emoji3590]
Karolina2495
Gratulacje[emoji3060] piękne zdjecia[emoji173]
Mikkka123
Nie stresują się jestem z tobą u mnie tez był maluteńki pęcherzyk i czekam do 27 maja na usg żeby zobaczyc serduszko mam nadzieje ze będzie dobrze . Czekamy razemMnie wczoraj zaniepokoił znów ból brzucha jak na @, poleciałam do lekarza Wczoraj był 5+0 pęcherzyk 5.1 mm
Oczywiście dalej brac nospe jak boli
Dziś już nie boli, ale za to doszła mi lekka biegunka Mdłości bardzo delikatne i tez nie cały czas tylko momentami, piersi bolą i nie raz cmi brzuch
teraz najdłuższe 9 dni do 26 maja trzeba czymś głowę zająć trzeba się wyluzować ale ciężko szkoda ze to tyle trwa
DoMa29
Gratulacje6dni minęło jak 1 dzień bo pokazuje 6+1 a we wtorek było 6. Wg OM dziś to 7+0. Wszystko w porządku jest fasolka i serce bije książeczkę ciąży dostałam i wszystkie badania zlecone na 01.06 następna wizyta
Ja jestem ciekawa na jakiej podstawie oni to określają, na podstawie wielkości?
Bo mi ginekolog się pytała który to tydzień i jak jej powiedziałam to potwierdziła, że może tak być, bo z wielkości by się zgadzało
Mamazbb
Piekne zdjęcie [emoji3590] i cudowne wieści ze serduszko już jest [emoji4]
6dni minęło jak 1 dzień bo pokazuje 6+1 a we wtorek było 6. Wg OM dziś to 7+0. Wszystko w porządku jest fasolka i serce bije [emoji7] książeczkę ciąży dostałam i wszystkie badania zlecone na 01.06 następna wizyta [emoji3059]
reklama
nie wiem sama tez ja już mam w aplikacji zaczęty 8 a ta mi mówi ze 6 (zaczety7) No dziwne ale ważne ze wszystko dobrze. Z tego tygodnia obliczyła mi 27.12Gratulacje
Ja jestem ciekawa na jakiej podstawie oni to określają, na podstawie wielkości?
Bo mi ginekolog się pytała który to tydzień i jak jej powiedziałam to potwierdziła, że może tak być, bo z wielkości by się zgadzało
Podziel się: