reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

A ja wygrałam wszystko. Teraz nie wiem czy mam wizytę dzisiaj czy jutro. Niby ciagle było mówione 17 maja ale na stronie kliniki dr dzisiaj nie przyjmuje tylko jutro 😂😂😂 zadzwonić tez nie mogę, bo czynni od 15 😂😂😂😂 Jade na ta 15, najwyżej jutro znowu podjade. Ale stres coraz większy, dzisiaj pierwszy raz bez bólu piersi 🥺🥺🥺
Dobra, lecę podrukowac wyniki badań, kąpiel i zbieram się na wizytę...

reklama
Hej dziewczyny, dopiero wstałam a wizyta o 13 😱😁 miałam w nocy straszną zgagę a jak wstałam mdłości już nie wiem co wole 😳 piersi bolą tez ale to przeżyje... dziś 7+0 i niech będzie to serduszko bo mi żołądek się skręca z nerwów 😖

Miłego dnia ☺️
Trzymam kciuki. Koniecznie daj znać co i jak po wizycie. Ja wizytuje jutro o 10.20 a dziś w pracy mam urwanie głowy więc nawet nie mam kiedy się postresować 🙄

Cześć dziewczyny ❤️ moje mdłości troszkę przeszły, ale też obrałam taktykę jedzenia mniej a częściej - póki co działa 😛 dziś 5+6 i pierwsza wizyta o 15:40 😃 cała noc mi się jakieś bzdury śniły 🤣 mam nadzieję że coś tam lekarz dziś zobaczy. Myślicie że jest szansa na ❤️ ? 😍😍😍

Cześć dziewczyny ❤️ moje mdłości troszkę przeszły, ale też obrałam taktykę jedzenia mniej a częściej - póki co działa 😛 dziś 5+6 i pierwsza wizyta o 15:40 😃 cała noc mi się jakieś bzdury śniły 🤣 mam nadzieję że coś tam lekarz dziś zobaczy. Myślicie że jest szansa na ❤️ ? 😍😍😍
Ja zobaczyłam serduszko w 5+6, ale lekarz powiedział, ze to sam początek. Lepiej się nie nastawiać, ale miło zaskoczyć 🙂

Ej dziewczyny, czy Was tez jeszcze boli czasem brzuch?? Mi idzie 6tydzien i co jakiś czas mnie pobolewa nie jako często ale jednak i jakoś tak czuje się z tym źle

Cześć dziewczyny :) Ja od wczoraj się czuje jakaś zdechła. Mam mega problem z jedzeniem, na nic nie mam ochoty, a czuję że jestem głodna :/ Zakładam najluźniejsze spodnie jakie wgl mam w domu i staram się nie uciskać brzucha, bo wtedy jeszcze gorzej.

reklama
Aaa trzymam kciuki 😍😍😍 ja jutro 2izyta i też 5+6

Do góry