reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Wiecie co zastanawiałam się dzisiaj jak rozegrać sprawę tego progesteronu , bo tą receptę poprzednią wypisał mi lekarz całkowicie inny ... ciąże będzie prowadził mi mój doktor „śmieszek „ no i napisałam do niego z wynikami ( jak najbardziej można pisać jak się coś dzieje , on zawsze oddzwania ) nie dzwoniłam bo on pracuje na porodówce , do tego na NFZ w przychodni i prywatnie . I sobie myśle jak ja później mam z tych leków zejść ... No i napisałam ... minęła godzinka i dzwoni położna od niego z gabinetu i mi podaje kod do recepty na to co już mam , w tej samej dawcę ... ale mi ulżyło .. trafiłam chyba naprawdę na super lekarza ... czuje się bezpieczniej :)

Cześć dziewczyny ❤️ moje mdłości troszkę przeszły, ale też obrałam taktykę jedzenia mniej a częściej - póki co działa 😛 dziś 5+6 i pierwsza wizyta o 15:40 😃 cała noc mi się jakieś bzdury śniły 🤣 mam nadzieję że coś tam lekarz dziś zobaczy. Myślicie że jest szansa na ❤️ ? 😍😍😍
Jak najbardziej ! Pęcherzyk na bank , a możemy zarodek 🥰

Ej dziewczyny, czy Was tez jeszcze boli czasem brzuch?? Mi idzie 6tydzien i co jakiś czas mnie pobolewa nie jako często ale jednak i jakoś tak czuje się z tym źle
Mnie boli codziennie, szczególnie wieczorem i w nocy. Ale jeśli ból nie jest silny to nie trzeba się zamartwiać. Macica się powiększa, rozkurcza i zmienia położenie.

Ja dziewczyny też mam taaaakie mdłości. Siedzę w pracy do 17, chyba nie wytrzymam. W taki dzień jak ten najchętniej poszłabym na L4.
U mnie jest o tyle niefajnie, że zatrudniona jestem na najniższą krajową i reszta do ręki, więc jak pójdę to będzie 100% ale od tej najniższej i cały czas się waham czy iść już czy jeszcze popracować.
Masło maślane, ale wiecie o co chodzi 😁 To przez te mdłości 🤦

Ja dziewczyny też mam taaaakie mdłości. Siedzę w pracy do 17, chyba nie wytrzymam. W taki dzień jak ten najchętniej poszłabym na L4.
U mnie jest o tyle niefajnie, że zatrudniona jestem na najniższą krajową i reszta do ręki, więc jak pójdę to będzie 100% ale od tej najniższej i cały czas się waham czy iść już czy jeszcze popracować.
Masło maślane, ale wiecie o co chodzi 😁 To przez te mdłości 🤦
Mam tak samo :( Ale prace mam stojąca i te mdłości mnie tak dobijają a pracuje jeszcze najczęściej 6 dni w tygodniu :( Ja zobaczę co mi lekarz powie za tydzień

Ooohhhh to mamy podobnie ! Ja dziś 5+4 😎 i objawy podobne , z córką było tak samo ... Wiozę pannę moją na zajęcia żeglarskie - w zeszłym tydzień wypadła z łódki do wody , mam nadzieje że spakowała sobie tym razem ciuchy na przebranie 🙈 i na 12 do pracy i tak do piątku ... później byle do środy i usg i mam nadzieje że będzie już L4 🤪
Jak ja wam wszystkim zazdroszczę L4 !!! 😔😔😔 Też chcę! :p

reklama
Do góry