reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Cześć, jak się czujecie? U mnie krecha na teście ciemnieje więc jest dobrze👍prócz tego czuje się normalnie tylko tak trochę nierealnie, bo tym razem szybko się udało, przy synku starania trochę trwały i teraz myślałam że też nam zejdzie ale jak widać reguły nie ma🙂
Hejka, u mnie też ciemnieje 🙂 jutro lecę na betę zobaczyć co i jak 🙂
Czasem podbrzusze pobolewa, dość często senna jestem i bardzo często siusiam, ale tak już od półtorej tygodnia, więc przywykłam.
Ja również jeszcze nie dowierzam, bo wgl mało przytulanek mieliśmy w tym cyklu bo wypadło mężowi szczepienie akurat w dni płodne. Może ma jeszcze ukryte działanie te szczepienie, haha 😁 Ale miło się zaskoczyłam, był to delikatnie spóźniony ale jednak urodzinowy prezent dla mojego męża 😍

Cześć, jak się czujecie? U mnie krecha na teście ciemnieje więc jest dobrze[emoji106]prócz tego czuje się normalnie tylko tak trochę nierealnie, bo tym razem szybko się udało, przy synku starania trochę trwały i teraz myślałam że też nam zejdzie ale jak widać reguły nie ma[emoji846]
Hej, ja dziś mam planowany dzien @ ale nie przyszła [emoji6] także jutro postaram się skoczyć na betę.. Czuję się tak sobie, podbrzusze dalej pobolewa, rozmyślam nad wyborem lekarza i ogólnie milion myśli... Ja jeszcze nikomu nic nie mówię.. U nas to nieplanowana Dzidzia, mezowi powiem jak potwierdzę betę i przyrost.. Nie wiem jak zareaguje, ale nie chce was tu męczyć moimi dylematami, rozterkami. Ja w każdym bądź razie będę kochać najmocniej jak potrafię, mimo szoku ze jestem w ciąży staram się myśleć pozytywnie.. Czasem czarne myśli przychodzą, ale odganiam... Reakcja bliskich też napewno nie będzie entuzjastyczna bo to 4 dziecko... Ale jak to się mówi nikt za mnie życia nie przeżyje, ja kocham dzieciaczki i mam nadzieję że jakoś sobie ze wszystkim poradzę i wszystko się poukłada...oby tylko ciaza była spokojna i dzidzia zdrowa... Czasami nie dowierzam że to w ogóle się dzieje naprawdę.. [emoji2356] Ale widocznie takie było moje przeznaczenie [emoji8][emoji4]
Miłego dnia dla wszystkich [emoji8][emoji8][emoji8]

Wszystkim wam gratuluje dziewczyny! Mocno trzymam za nas kciuki ❤
U nas termin 5.01
Na maxa wyczekiwane ..ale tez jestem mocno przestraszona od początku było trochę nerwów bo pośpieszyłam się z wizyta u gin a opóźniła się owulacja.. w środę 6.05 mam kontrole i mam nadzieje ze będzie widać już coś więcej bo jak dotąd to ziarenko maku 😭❤️

Wszystkim wam gratuluje dziewczyny! Mocno trzymam za nas kciuki ❤
U nas termin 5.01
Na maxa wyczekiwane ..ale tez jestem mocno przestraszona od początku było trochę nerwów bo pośpieszyłam się z wizyta u gin a opóźniła się owulacja.. w środę 6.05 mam kontrole i mam nadzieje ze będzie widać już coś więcej bo jak dotąd to ziarenko maku 😭❤️
To kiedy byłaś u gina?

Hejka, u mnie też ciemnieje 🙂 jutro lecę na betę zobaczyć co i jak 🙂
Czasem podbrzusze pobolewa, dość często senna jestem i bardzo często siusiam, ale tak już od półtorej tygodnia, więc przywykłam.
Ja również jeszcze nie dowierzam, bo wgl mało przytulanek mieliśmy w tym cyklu bo wypadło mężowi szczepienie akurat w dni płodne. Może ma jeszcze ukryte działanie te szczepienie, haha 😁 Ale miło się zaskoczyłam, był to delikatnie spóźniony ale jednak urodzinowy prezent dla mojego męża 😍
Cudownie :) U mnie też wielkie niedowierzanie. Dzisiaj rano pierwszy raz się obudziłam i było mi trochę niedobrze. A tak to siusianie 5 razy na godzinę i czuje bóle w podbrzuszu jak na okres :)

Jak z objawów to faktycznie więcej sikam, plecy mnie pobolewają i brzuch, ale nie tak okresowo tylko bardziej po bokach i czasem coś ciągnie w pachwinach. Zaczyna mi wszystko śmierdzieć, jak otworze zmywarkę albo kosz to masakra 🤦🏼‍♀️ Dzisiaj nawet mąż musiał mi zrobić inną herbatę, bo mi śmierdziała 😂 I piersi mam takie pełniejsze, ale nie bolą. A pamietam, że z córką mnie bolały okrutnie, aż płakałam z bólu i musiałam spać od początku w stanikach sportowych 🙈

Cześć dziewczyny 😊
Ja jadę dziś na wizytę, tak dziś tez lekarz przyjmuje 🙂 martwię się czy wszystko jest tam gdzie być powinno... tyle się naczytałam przez te 10 miesięcy o różnych sytuacjach, ze budzę się rano i tylko to mi w głowie 🤯
Powiedzcie mi jak u Was z pracą? Ja pracuje w supermarkecie, gdzie No ludzi jest dużo na codzień i bardzo dużo dźwigam, zapytam lekarza co mam w tej sytuacji zrobić... nie chce zrobić dzidzi krzywdy, tyle się o Nią staraliśmy... dam znać po wizycie czy coś tam widać, ide na 17.30zl.

Trzymajcie kciuki i miłego dnia! ❤️

reklama
Cześć dziewczyny 😊
Ja jadę dziś na wizytę, tak dziś tez lekarz przyjmuje 🙂 martwię się czy wszystko jest tam gdzie być powinno... tyle się naczytałam przez te 10 miesięcy o różnych sytuacjach, ze budzę się rano i tylko to mi w głowie 🤯
Powiedzcie mi jak u Was z pracą? Ja pracuje w supermarkecie, gdzie No ludzi jest dużo na codzień i bardzo dużo dźwigam, zapytam lekarza co mam w tej sytuacji zrobić... nie chce zrobić dzidzi krzywdy, tyle się o Nią staraliśmy... dam znać po wizycie czy coś tam widać, ide na 17.30zl.

Trzymajcie kciuki i miłego dnia! ❤️
Trzymam mocno! Daj znać jak po :)

Do góry