reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Ja też na tym samym etapie bólów brzucha... Co do humoru no mam taką huśtawkę [emoji52] ciągle mi się wydaje że @ przyjdzie... I ogólnie milion myśli jak ja dam w ogóle rade
Dziekuje [emoji3526] Również gratuluje wszystkim którym się udało [emoji3590] no ja właśnie jestem na etapie bólu brzucha :( No i humor mam bardzo kiepski :(

reklama
Dziewczyny piszecie ze boli was brzuch jak na okres czyli jaki konkretnie to ból? Boli was cale podbrzusze czy czy jajniki? :D Ja przed okresem zawsze mam wrażenie że puchne, boli mnie podbrzusze , czuje tez plecy w dolnej części. Mi @ sie spoznia 2 dzien i będę robić jutro test ale ciągle mam wrażenie że zaraz dostane bo objawy typowo okresowe.( nie jestem zapisana na waszej grupie pytam tylko z ciekawości bo mnie to meczy od wczoraj :D )

Ja też na tym samym etapie bólów brzucha... Co do humoru no mam taką huśtawkę [emoji52] ciągle mi się wydaje że @ przyjdzie... I ogólnie milion myśli jak ja dam w ogóle rade
Rozumiem was bo ja po tej pierwszej ciąży biochemicznej też w strachu bo bardzo to przeżyłam, nadal się boję ale wciąż sobie powtarzam ze nie mam wpływu na to co będzie i złe myśli nie mogą mi zatruwać radości z ciąży, noi zdecydowanie znikają gdy znika ten okresowy ból brzucha, trzymam kciuki za lepsze nastroje👍

Dziewczyny piszecie ze boli was brzuch jak na okres czyli jaki konkretnie to ból? Boli was cale podbrzusze czy czy jajniki? :D Ja przed okresem zawsze mam wrażenie że puchne, boli mnie podbrzusze , czuje tez plecy w dolnej części. Mi @ sie spoznia 2 dzien i będę robić jutro test ale ciągle mam wrażenie że zaraz dostane bo objawy typowo okresowe.( nie jestem zapisana na waszej grupie pytam tylko z ciekawości bo mnie to meczy od wczoraj :D )
Mnie typowo jak zawsze na okres bolało podbrzusze i plecy i uczucie puchnięcia z tą różnicą ze okres nie przyszedł a już chciałam się najeść Ibuprom bo ile dni można cierpieć więc zrobiłam test🙂

Mnie typowo jak zawsze na okres bolało podbrzusze i plecy i uczucie puchnięcia z tą różnicą ze okres nie przyszedł a już chciałam się najeść Ibuprom bo ile dni można cierpieć więc zrobiłam test🙂
no ja jutro mam zrobić bo nie pamiętam zeby az tyle sie spozniala ... ale czuje ze wredota przyjdzie bo dolegliwości te same co zawsze :/ chociaz z tego co piszesz mamy identycznie 😅😅 uczucie puchnięcia myslalam ze to zwiastuje tylko jedno🙊

Mnie boli podbrzusze, plus trochę plecy. Przy szybkiej zmianie pozycji odczuwam mocniejsze uklucie, no i czuję się napuchnieta.
Powodzenia w testowaniu [emoji4] trzymam kciuki

no ja jutro mam zrobić bo nie pamiętam zeby az tyle sie spozniala ... ale czuje ze wredota przyjdzie bo dolegliwości te same co zawsze :/ chociaz z tego co piszesz mamy identycznie 😅😅 uczucie puchnięcia myslalam ze to zwiastuje tylko jedno🙊
Trzymam kciuki za owocny test😂

Mnie boli podbrzusze, plus trochę plecy. Przy szybkiej zmianie pozycji odczuwam mocniejsze uklucie, no i czuję się napuchnieta.
Powodzenia w testowaniu [emoji4] trzymam kciuki
dziekuje bardzo... robilam 28 kwietnia test i byla biel ale z tego co widzę to mocno sie z nim pospieszyłam😏

reklama
dzieki 💜💜 5 dni temu robilam i byla biel ale wychodzi na to ze sie pospieszyłam, wiec jutro sie okaze. Chyba ze @ przyjdzie szybciej😬
Zrób jutro i daj znać co wyszło 🙂
Ja czuję takie rozpieranie w dole brzucha.

I dziś miałam pierwsze mdłości myślałam że nie dojadę autem na miejsce (przy 2 ciążach nigdy nie miałam mdłości a tym bardziej wymiotów)

Dziewczyny czy powiedziałyscie już bliskim? Ja narazie powiedziałam mężowi i 2 przyjaciółka bo miałyśmy wyjść więc i tak by się zorientowały. Ale rodzicow i teściów chce poinformować po wizycie jak wszystko będzie ok

Do góry