AliceinWonderland
Fanka BB :)
No właśnie ja tak samo Oby smakowała jak najdłużej I nie mdliło po niejNarazie jak smakuje to piję, ale jedną dziennie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie ja tak samo Oby smakowała jak najdłużej I nie mdliło po niejNarazie jak smakuje to piję, ale jedną dziennie
Ja piłam 2 dziennie zmieniłam na jednąDziewczyny, a pijecie kawkę normalnie? Ja gustuje w porannej rozpuszczalnej z mlekiem i zastanawiam się jak Wy na to patrzycie?
Niby jedna chyba mozna, ale ja to nawet bezkofeinowej sie cykam [emoji854]Dziewczyny, a pijecie kawkę normalnie? Ja gustuje w porannej rozpuszczalnej z mlekiem i zastanawiam się jak Wy na to patrzycie?
Gratulacje!!! Oby wszystko dobrze się rozwijało Betę już roibłaś może? Kiedy planujesz iść do ginekologa?Cześć dziewczyny dołączam i jato moja 3 ciąża i drugi dzidziuś (pierwsza biochemiczna). Mam już synka z końca grudnia 2018, który miał być styczniowy i to dzieciątko ma taki sam termin jak mial mieć synek 7.01na razie kreska jeszcze blada ale jestem dobrej mysli
Hmm no właśnie, muszę o tym trochę poczytać. Co prawda nie robię sobie jakiejś "siekiery" i w wielkim dzbanie nie piję, ale jednak. To tylko kawa, zawsze można odstawić. Moja koleżanka w pracy piła Mama Coffee Pregnant, ale już chyba wolałabym wgl odstawić niż szukać zamiennikówJa całą ciąże z córką piłam, a teraz od dwóch tyg wypiłam może trzy, bo nie mam kompletnie ochoty
Podobno najnowsze zalecenia mówią, że jednak dużo nie powinno się pić. Jak kiedyś mówili, ze spokojnie dwie filiżanki można to teraz chyba jedna czy coś takiego. W miligramach to jest jakoś podane nie pamietam dokładnie
Dziękuje. Z beta szalałam w pierwszej ciąży teraz podchodzę spokojniej, choć nie ukrywam że korciplanuje wizytę na 17.05 bo powinno być już serduszkoGratulacje!!! Oby wszystko dobrze się rozwijało Betę już roibłaś może? Kiedy planujesz iść do ginekologa?
Co do kawki to postanowiłam że zostanę przy jednej z dużą ilością mlekajakoś te zamienniki napchane chemia mnie nie przekonujaHmm no właśnie, muszę o tym trochę poczytać. Co prawda nie robię sobie jakiejś "siekiery" i w wielkim dzbanie nie piję, ale jednak. To tylko kawa, zawsze można odstawić. Moja koleżanka w pracy piła Mama Coffee Pregnant, ale już chyba wolałabym wgl odstawić niż szukać zamienników
Cześć dziewczyny dołączam i ja[emoji846]to moja 3 ciąża i drugi dzidziuś (pierwsza biochemiczna). Mam już synka z końca grudnia 2018, który miał być styczniowy i to dzieciątko ma taki sam termin jak mial mieć synek 7.01[emoji846]na razie kreska jeszcze blada ale jestem dobrej mysli[emoji846]