reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Uwaga, ogłoszenie. ☺️
Jak chodzi o dostęp do wątku prywatnego - mam się przypomnieć Ani w poniedziałek, bo ma w weekendy egzaminy i kuje cały czas. 😅 Więc jesli ktoś się jeszcze namyślił od wczoraj (ja mam listę aktualną na wtorek wieczór) to proszę o info, dopiszę. Deadline: do niedzieli do 24:00. ;)

Witajcie dziewczyny 🌸 owocnych wizyt i dobrego samopoczucia 🤰💖
Uwaga, ogłoszenie. ☺️
Jak chodzi o dostęp do wątku prywatnego - mam się przypomnieć Ani w poniedziałek, bo ma w weekendy egzaminy i kuje cały czas. 😅 Więc jesli ktoś się jeszcze namyślił od wczoraj (ja mam listę aktualną na wtorek wieczór) to proszę o info, dopiszę. Deadline: do niedzieli do 24:00. ;)
Proszę o dopisanie mnie do wątku prywatnego! 😎

Okej Dzięki popytam na następnej wizycie lekarza co i jak bo wcześniejsze ciaze były prowadzone za granicą i tam też rodziłam. A widzę że tutaj robią wogole inne badania wizyty sa częściej i ogólnie jakos inaczej podchodzą do ciazy. Tam w całej ciazy miałam tylko z 4 wizyty u lekarza i 2 usg
Zależy też od lekarza u województwa. W niektórych są programy dla ciężarnych i wtedy ze skierowaniem od lekarza prowadzącego są bezpłatne badania I i II za III tylko trzeba płacić.

Uwaga, ogłoszenie. ☺️

Tez proszę o dopisanie do prywatnego

Zależy też od lekarza u województwa. W niektórych są programy dla ciężarnych i wtedy ze skierowaniem od lekarza prowadzącego są bezpłatne badania I i II za III tylko trzeba płacić.
Tak tak. Ja właśnie 1 i 2 darmowe, a na 3 powiedział mi lekarz, że nie muszę iść, bo wszystko jest super więc jeśli nie chce to nie ma takiej potrzeby

ja poznałam płeć w 11+1
Wg USG też było 11+1? Chłopiec, czy dziewczynka?
Czytałam wczoraj, że według badań najwiecej pomyłek jest właśnie przy wykrywaniu płci męskiej.
Ja w poprzedniej ciąży za to czytałam, że jak widzą chłopca na USG, to że raczej się nie mylą, a jak dziewczynkę to się częściej okazuje że to jednak chłopiec. Co badania to inne wnioski ;)
wystarczyło jeść arbuzy, żeby mieć dziewczynkę
Kurde mam w lodówce trzy plastry dla młodego, chyba mu nie dam i sama zjem xD

reklama
Uwaga, ogłoszenie. ☺️
Ja też poproszę o dopisanie ! 🤗

Do góry