reklama
Sunofspain
Fanka BB :)
Gratulacje ja tez już mam wynik. Czekam na synaJuż dzwonili z wynikiem. Wszystko jest ok, będzie chłopak
Teraz jeszcze poczekam do USG dwa tygodnie i zacznę się cieszyć pełną gębą.
Uwaga, ogłoszenie.
Jak chodzi o dostęp do wątku prywatnego - mam się przypomnieć Ani w poniedziałek, bo ma w weekendy egzaminy i kuje cały czas. Więc jesli ktoś się jeszcze namyślił od wczoraj (ja mam listę aktualną na wtorek wieczór) to proszę o info, dopiszę. Deadline: do niedzieli do 24:00.
Jak chodzi o dostęp do wątku prywatnego - mam się przypomnieć Ani w poniedziałek, bo ma w weekendy egzaminy i kuje cały czas. Więc jesli ktoś się jeszcze namyślił od wczoraj (ja mam listę aktualną na wtorek wieczór) to proszę o info, dopiszę. Deadline: do niedzieli do 24:00.
Witajcie dziewczyny owocnych wizyt i dobrego samopoczucia
Proszę o dopisanie mnie do wątku prywatnego!Uwaga, ogłoszenie.
Dagulina
Zależy też od lekarza u województwa. W niektórych są programy dla ciężarnych i wtedy ze skierowaniem od lekarza prowadzącego są bezpłatne badania I i II za III tylko trzeba płacić.Okej Dzięki popytam na następnej wizycie lekarza co i jak bo wcześniejsze ciaze były prowadzone za granicą i tam też rodziłam. A widzę że tutaj robią wogole inne badania wizyty sa częściej i ogólnie jakos inaczej podchodzą do ciazy. Tam w całej ciazy miałam tylko z 4 wizyty u lekarza i 2 usg
Uwaga, ogłoszenie.
Tez proszę o dopisanie do prywatnego
Tak tak. Ja właśnie 1 i 2 darmowe, a na 3 powiedział mi lekarz, że nie muszę iść, bo wszystko jest super więc jeśli nie chce to nie ma takiej potrzebyZależy też od lekarza u województwa. W niektórych są programy dla ciężarnych i wtedy ze skierowaniem od lekarza prowadzącego są bezpłatne badania I i II za III tylko trzeba płacić.
Wg USG też było 11+1? Chłopiec, czy dziewczynka?ja poznałam płeć w 11+1
Ja w poprzedniej ciąży za to czytałam, że jak widzą chłopca na USG, to że raczej się nie mylą, a jak dziewczynkę to się częściej okazuje że to jednak chłopiec. Co badania to inne wnioskiCzytałam wczoraj, że według badań najwiecej pomyłek jest właśnie przy wykrywaniu płci męskiej.
Kurde mam w lodówce trzy plastry dla młodego, chyba mu nie dam i sama zjem xDwystarczyło jeść arbuzy, żeby mieć dziewczynkę
reklama
Lucky <3
Ja też poproszę o dopisanie !Uwaga, ogłoszenie.
Podziel się: