reklama
z moich doswiadczen bledy na USG dotyczyly wlasnie wskazania na dziewczynke, a na pozniejszym etapie okazalo sie, ze chlopak.Pytanie do osób które robiły test Sanco.Czy komuś wyszła inna płeć przy Sanco a inna na usg?.Sanko w 14 tygodniu wskazała chromosom Y A dzisiejsze usg w 18 tygodniu dziewczynke
Też wydaje mi się to mało prawdopodobne by genetyka się myliła, mój lekarz wspomniał, że miał już takie 3 przypadki.Nie pozostało mi nic innego jak nadal czekać ,może za 4 tygodnie dowiem się więcej...z moich doswiadczen bledy na USG dotyczyly wlasnie wskazania na dziewczynke, a na pozniejszym etapie okazalo sie, ze chlopak.
Genetyka się nie myli, lekarz tak. Będzie chłopakPytanie do osób które robiły test Sanco.Czy komuś wyszła inna płeć przy Sanco a inna na usg?.Sanko w 14 tygodniu wskazała chromosom Y A dzisiejsze usg w 18 tygodniu dziewczynke
Ja już jednego mam,teraz czas na drugiego ,najważniejsze, że zdrowy bo było podejrzenie ZD.Matko same chłopaki, u mnie tez ma byc chłopak
Ja też mam przeczucie, że będzie dziewczynka, ale dowiem się może pod koniec lipcaA ja nic jeszcze nie wiem, prenatalne w środę 7 lipca. Może wtedy lekarz szepnie słówko
Po cichu liczę na dziewczynę, w domu mam już dwie i znam już instrukcję obsługi
Chłopca też idzie ogarnąć , mój 3 latek ma kilka miesięcy etap "kochania",ciągle słówka typu "moja miłość, moja rybka,kocham Cię głaskać ",też już przyzwyczailam się do myśli, że będzie jeszcze jeden chłopak A tu sieją mi zamęt w głowieA ja nic jeszcze nie wiem, prenatalne w środę 7 lipca. Może wtedy lekarz szepnie słówko
Po cichu liczę na dziewczynę, w domu mam już dwie i znam już instrukcję obsługi
reklama
Blues
Fanka BB :)
tez mialam takie przeczucie, wszyscy wokół mówili, ze tez czują, ze bedzie dziewczynka a tu proszę jednak chłopakJa też mam przeczucie, że będzie dziewczynka, ale dowiem się może pod koniec lipca
Podziel się: