reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Pytanie do osób które robiły test Sanco.Czy komuś wyszła inna płeć przy Sanco a inna na usg?.Sanko w 14 tygodniu wskazała chromosom Y A dzisiejsze usg w 18 tygodniu dziewczynke

Ostatnia edycja:
reklama
Pytanie do osób które robiły test Sanco.Czy komuś wyszła inna płeć przy Sanco a inna na usg?.Sanko w 14 tygodniu wskazała chromosom Y A dzisiejsze usg w 18 tygodniu dziewczynke
z moich doswiadczen bledy na USG dotyczyly wlasnie wskazania na dziewczynke, a na pozniejszym etapie okazalo sie, ze chlopak.

z moich doswiadczen bledy na USG dotyczyly wlasnie wskazania na dziewczynke, a na pozniejszym etapie okazalo sie, ze chlopak.
Też wydaje mi się to mało prawdopodobne by genetyka się myliła, mój lekarz wspomniał, że miał już takie 3 przypadki.Nie pozostało mi nic innego jak nadal czekać ,może za 4 tygodnie dowiem się więcej...🙂

A ja nic jeszcze nie wiem, prenatalne w środę 7 lipca. Może wtedy lekarz szepnie słówko 🙂
Po cichu liczę na dziewczynę, w domu mam już dwie i znam już instrukcję obsługi 😁
Chłopca też idzie ogarnąć 🤣, mój 3 latek ma kilka miesięcy etap "kochania",ciągle słówka typu "moja miłość, moja rybka,kocham Cię głaskać ",też już przyzwyczailam się do myśli, że będzie jeszcze jeden chłopak A tu sieją mi zamęt w głowie 🤣

reklama
Do góry