reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Kochane, ja już się zaczynam martwić. Od kilku dni przeżywam silny stres. Odczuwam ból podbrzusza Czy stres może jakoś zaszkodzić dziecku ? Macie sposoby jak się uspokoić, wyciszyć ?

reklama
Hej, ja się nie dopisywałam do prywatnej grupy, a też mnie ciekawią takie informacje, czemu tak dyskryminować tą grupę? Tu też potrzebna jest nasza aktywność, cały czas przecież dołączają do nas nowe mamy :)
Po pierwsze to co napisała @quchasia , a po drugie szczerze mówiąc trudniej jest nam ogarnąć dwie grupy i tam zdecydowanie więcej się udzielamy, tym bardziej jak @Klauuudia miałaby edytować tutaj post, żeby dodawać właśnie cały czas dochodzące dziewczyny dziewczyny. ;)

Witajcie te, które świeżo dołączyły.
Co do pytania o prenatalne to jeśli ukończyłaś 35 rok życia to należą Ci się bezpłatne badania prenatalne.

reklama
Do góry