Kochane, ja już się zaczynam martwić. Od kilku dni przeżywam silny stres. Odczuwam ból podbrzusza Czy stres może jakoś zaszkodzić dziecku ? Macie sposoby jak się uspokoić, wyciszyć ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na zamknietej jest wieksza prywatnosc ma sie pewnosc, ze sa tam wlasciwe osoby.Hej, ja się nie dopisywałam do prywatnej grupy, a też mnie ciekawią takie informacje, czemu tak dyskryminować tą grupę? Tu też potrzebna jest nasza aktywność, cały czas przecież dołączają do nas nowe mamy
zdecydowanie polecam relaksacje. Mi bardzo pomaga Gosia Mostowska. Znajdziesz na yt;*Kochane, ja już się zaczynam martwić. Od kilku dni przeżywam silny stres. Odczuwam ból podbrzusza Czy stres może jakoś zaszkodzić dziecku ? Macie sposoby jak się uspokoić, wyciszyć ?
Po pierwsze to co napisała @quchasia , a po drugie szczerze mówiąc trudniej jest nam ogarnąć dwie grupy i tam zdecydowanie więcej się udzielamy, tym bardziej jak @Klauuudia miałaby edytować tutaj post, żeby dodawać właśnie cały czas dochodzące dziewczyny dziewczyny.Hej, ja się nie dopisywałam do prywatnej grupy, a też mnie ciekawią takie informacje, czemu tak dyskryminować tą grupę? Tu też potrzebna jest nasza aktywność, cały czas przecież dołączają do nas nowe mamy
Jeśli ukończyłaś 35lat to za darmo, jeśli to Twoja druga ciąża (nawet jeśli pierwsza była stracona) to również przysługuje za darmoDziewczyny pierwszy raz prowadze ciaze w Polsce jak wygadala badanie prenatalne czy się za to płaci?