na jakiej podstawie mówisz, ze należą im się bezpłatne skoro nie? To nie jest atak ale zdziwiłam mnie bo wiem coś innego.O kurde. Może lekarz nie dał skierowania?
reklama
Ja też popieram ideę prywatnej grupy, ale póki mnie tam nie ma to tylko teoretycznieJa uważam, że prywatna grupa to bardzo dobry pomysł. Nie ma wglądu nikt z zewnątrz a jednak piszemy o prywatnych sprawach a za jakiś czas pewnie też będziemy wrzucać fotki nasze oraz dzieciaczków. Zostanie nas niewielka grupa, bo tak jest zawsze.
Nigdy ale bywałam o krok odDzisiejsze badania krwi nie obyły się bez ekscesów... zemdlałam w kolejce na szczęście ktoś mnie złapał i zaraz zajeły się mną pielęgniarki. Czy Wam też zdarzyło się zemdleć?
Np podczas testu z glukoza i to w obydwu ciążach. Już dziś się stresuję tym, że znowu muszę wypić to świństwo, nie zwrócić go i wytrzymać do pobrania krwi
Na mojej podstawie a przy zdrowej drugiej ciąży na przykładzie mojej szwagierki. Może warto dopytać swojego lekarza? Moja odrazu mi o tym powiedziała.na jakiej podstawie mówisz, ze należą im się bezpłatne skoro nie? To nie jest atak ale zdziwiłam mnie bo wiem coś innego.
Nie chce nikogo wprowadzać w błąd więc piszę jak jest na własnym doświadczeniu i wiedzy od mojej gin.
M
Majula2112
Gość
Mi mój lekarz mówił że badania prenatalne są bezpłatne gdy ma się ukończone 35 lat bądź straciło się ciążę lub dziecko urodziło sie choreNa mojej podstawie a przy zdrowej drugiej ciąży na przykładzie mojej szwagierki. Może warto dopytać swojego lekarza? Moja odrazu mi o tym powiedziała.
Nie chce nikogo wprowadzać w błąd więc piszę jak jest na własnym doświadczeniu i wiedzy od mojej gin.
Mona.lisa
Fanka BB :)
Ale jak się straciło ciążę ze względu na to, że dziecko miało wady genetyczne.Mi mój lekarz mówił że badania prenatalne są bezpłatne gdy ma się ukończone 35 lat bądź straciło się ciążę lub dziecko urodziło sie chore
Ja mam za sobą straconą ciążę bez stwierdzenia przyczyny i darmowe prenatalne mi się nie należą.
bo tak to działa a jeśli lekarz bez powodu wydaje takie skierowanie tj bez tej przyczyny to niezasadnie to robi. Więc na „swoim” przykładzie nie bądźmy pewni ze tak jest albo że powinno być darmowe, bo nie powinno pytać się można - oczywiście, zawsze i wszędzie przecież kto pyta nie błądziMi mój lekarz mówił że badania prenatalne są bezpłatne gdy ma się ukończone 35 lat bądź straciło się ciążę lub dziecko urodziło sie chore
Bezpłatnie są dla kobiet powyżej 35roku lub jeżeli kobieta wcześniej urodziła dziecko z wadą genetyczną.Na mojej podstawie a przy zdrowej drugiej ciąży na przykładzie mojej szwagierki. Może warto dopytać swojego lekarza? Moja odrazu mi o tym powiedziała.
reklama
M
Majula2112
Gość
Tak tak tak masz rację nie doprecyzowalam swojej wypowiedziAle jak się straciło ciążę ze względu na to, że dziecko miało wady genetyczne.
Ja mam za sobą straconą ciążę bez stwierdzenia przyczyny i darmowe prenatalne mi się nie należą.
Podziel się: