reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Chyba nam moderatorka @Klauuudia zaspała, bo od dawna ta lista z pierwszej strony nie jest aktualizowana :)
Ja o swoim 29.01 pisałam w dniu dołączenia do forum, czyli ponad tydzień temu.

Jak się dziś czujecie? Teraz jesteśmy w fajnym i ekscytującym momencie badań prenatalnych, trzymam za Was kciuki ❤️

I czekam też na info, co z zamkniętą grupą, bo dla mnie nadal link jest nieaktywny.
Mamy aktualną listę na prywatnej grupie + tam też jest więcej info niż sam termin. 😄 Ja do Ani już listę wysłałam (dziś z samego rana), więc mam nadzieję, że niedługo dostaniecie dostęp. ;)

reklama
Mamy aktualną listę na prywatnej grupie + tam też jest więcej info niż sam termin. 😄 Ja do Ani już listę wysłałam (dziś z samego rana), więc mam nadzieję, że niedługo dostaniecie dostęp. ;)
Mimo wszystko ten wątek otwarty nadal będzie żył, a dołączy do nas pewnie jeszcze trochę dziewczyn - fajnie jednak zobaczyć, czy jest ktoś jest z tym samym terminem :)

Jak się dziś czujecie? Teraz jesteśmy w fajnym i ekscytującym momencie badań prenatalnych, trzymam za Was kciuki ❤️

I czekam też na info, co z zamkniętą grupą, bo dla mnie nadal link jest nieaktywny.
Dziś znów bez energii + delikatne skurcze w okolicy jajników. 😖

Tak, ten czas jest teraz emocjonujący dla każdej z nas. Kluczowe badania. 🙏

W tym tygodniu czekają mnie badania krwi, a w przyszłym tygodniu maraton:
Ginekolog, endokrynolog i prenatalne. Bardzo czekam na ten tydzień. Na ten moment jestem spokojna i mam nadzieję, że tak pozostanie.🤞

Chyba nam moderatorka @Klauuudia zaspała, bo od dawna ta lista z pierwszej strony nie jest aktualizowana :)
Ja o swoim 29.01 pisałam w dniu dołączenia do forum, czyli ponad tydzień temu.

nie śpię 🤪 nie jestem w stanie zobaczyć każdej wiadomości wchodzę sporadycznie tutaj… napiszcie proszę w wiadomości prywatnej i dziś każda wpisze

Hej Dziewczyny, czy któraś z Was wymiotowała przez cały dzień bez możliwości zatrzymania czegokolwiek w żołądku? Dziś nic mi nie pomaga, żadne moje wcześniej sprawdzone metody.☹
Skonsultuj się ze swoim lekarzem to dostaniesz leki przeciwwymiotne. Jeśli w nocy ciągle tak będzie to na izbę przyjęć idź to Ci pomogą, bo możesz łatwo się odwodnić.

reklama
Do góry