reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Witaj [emoji4] na kiedy wychodzi Ci termin? :) trzymam kciuki za piękny wynik bety
Hej[emoji846]
Niewiem w sumie czy pisac czy nie bo nie dowierzam caly czas.
Dzis 3 test pokazal 2 blada kreske a potem odrazu polecialam na bete.
Gratulacje dla kazdej przyszlej mamusi styczniowej[emoji6]
Trzymam kciuki za was dziewczyny, które dziś wizytują [emoji3590]
Milego dnia dla wszystkich [emoji3059]

Dziewczyyyynyyyy ! Myślałam że się zadławię własną śliną na targu ! Musiałam !!!!!
36A5A446-5DCF-4601-BD7F-B05F8613747A.jpeg

Ja mam kuleczki miedziane bez hormonów. Przez ponad rok nic się nie działo, ale na początku kwietnia byłam na kontroli i się okazało, że lekko się obsunęło w dół ale to nie szkodzilo w niczym. Pierwszy raz użyłam kubeczka menstruacyjnego podczas ostatniego okresu i być może to jest powód.. Nie wiem, dziś się okaże.
Oj to bardzo ale to bardzo mocno trzymam kciuki aby wszyskto było dobrze ! Swoją drogą aż dziwne ! Ja miałam przez 10 lat spirale , najpierw multiload później nova-T , nigdy bym nie pomyślała .. ja przez 10 lat żyłam w błogości mojego umysłu o braku dzieci - nawet nie wiedziałam kiedy mam dostać miesiączkę , mój mąż wiedział , czasami go pytałam nawet kiedy powinnam mieć [emoji16]

Ja czasem dźwigam moje 14kg [emoji14] ale staram się mu już uswiadamiać że mamusia nie może nosić zbyt często:)

Właśnie poszedł do pkola więc mogę odpoczywać.

Strasznie chce mi się jeść owoce i warzywa , a jak dziś zrobiłam sobie rano bułkę z szynką tak szybko to wszystko wyplułam na talerz .. wędliny coś mi nie podchodzą ostatnio
Cześć wszystkim [emoji3059] powodzenia na dzisiejszych wizytach [emoji3059]

Odpowiadając na poprzednie wiadomości to też strasznie boli mnie krzyż, najbardziej odcinek lędźwiowy - a do tego jeszcze w ciągu dnia dźwigam dosyć często 9kg szczęścia [emoji3059]

reklama
Do góry