reklama
Mikkka123
Fanka BB :)
Mnie tez tak ciągnie z lewej strony . raz mnie ciągnie raz nie , zależy jaki dzień.Dziewczyny was tez tak Ciągnie w brzuchu??? Mnie to praktycznie z lewej strony ciągnie,z prawej rzadko ale momentami to tak. Mnie ciągnie że się martwię.
Aż mi się ogórków zachciało [emoji23]
Mąż musiał mi naprzywozic od swojej babci ogórków kiszonych na zapas - tak mi zasmakowały [emoji2960]
Aga87lan
Spokojnie , zrób betę - rozwieje Twoje wątpliwości ! Jak przestajemy się starać to wtedy najczęściej wychodzi ! My od stycznia walczyliśmy , w styczniu miałam ciąże biochemiczną , potem naprawdę się staraliśmy a jak w kwietniu odpuściłam , mąż był tylko jeden weekend w domu .. i pyk ! Udało sięMi juz 14 dzien sie okres spoznia...ale podejrzewam pozna owulacje.
Mimimka89
I czasem tak panikuje i tak się wkręcam ze coś się złego dzieje, bo na lewym jajniku mam torbiel. I zaraz panika taka. Nawet nieświadomie. Ale zrobię obiad i do łóżka.Mnie tez tak ciągnie z lewej strony . raz mnie ciągnie raz nie , zależy jaki dzień.
G
guest-1691259937
Gość
ja mam 7.06. To jest takie straszne? Nigdy nie miałam…Wiecie co .. a tak swoją drogą strasznie panikuje przed badaniem tej glukozy , to jest chyba najgorsze badanie , mam je zrobić ok 20 czerwca , na samą myśl mnie mdli już ..
Mikkka123
Doskonale cię rozumiem . Odpoczywaj ile się daI czasem tak panikuje i tak się wkręcam ze coś się złego dzieje, bo na lewym jajniku mam torbiel. I zaraz panika taka. Nawet nieświadomie. Ale zrobię obiad i do łóżka.
Miałam kiedyś to badanie. Z glukoza 75. Nie jest jakieś okropne. Najgorsze te 3 pobrania krwi i to siedzenie tylu godzin. Nie można się położyć, spać ani nawet chodzić. Pani z diagnostyki poradziła kupić zwykła glukozę, nie tą smakową. Smakową może zaburzyć wynik na niekorzyść i trzeba będzie jeszcze raz robić krzywą. Warto z krzywą cukrową zrobić sobie też krzywą insulinową.ja mam 7.06. To jest takie straszne? Nigdy nie miałam…
reklama
malgosia005
Ja jestem dopiero 4t+5 i od niedzieli mnie bolało jak na okres a od wczoraj cisza i się martwię.Mnie tez tak ciągnie z lewej strony . raz mnie ciągnie raz nie , zależy jaki dzień.
Podziel się: