reklama
M
Majula2112
Gość
Tak sobie czytalam wczoraj wpisy niektórych z Was i było mi bardzo smutno że tyle przeszlyscie.. nasunęła się mi taka refleksja że życie jest strasznie niesprawiedliwe,bo niektóre kobiety nie chcą mieć dzieci, piją w ciąży, palą a rodzą dzieci bez problemu..a niektóre małżeństwa starają się o dziecko przez parę lat, chwytają się wszelkich możliwych metod by tylko być rodzicami i nie zawsze się udaje.. niektóre Kobiety muszą tyle przejść by kiedyś móc usłyszeć:Mamo..jesteście moimi Bohaterkami
Ca.lina094
Aktywna w BB
Hej dziewczyny, czy dolega wam lub dolegała lekka biegunka?
Ja dzisiaj odczuwam lekkie bóle brzucha i jakby od żołądka, byłam już dwa razy w toalecie, może nie jest to 100% biegunka, ale nie jest tez normalnie.....
Zaczynam się martwić, Wg OM jestem 4tc+5
Ja dzisiaj odczuwam lekkie bóle brzucha i jakby od żołądka, byłam już dwa razy w toalecie, może nie jest to 100% biegunka, ale nie jest tez normalnie.....
olenaa28
Aktywna w BB
Ja miałam, przerabiałam to przez 3 dni! Tez się martwilamHej dziewczyny, czy dolega wam lub dolegała lekka biegunka?
Zaczęło się koło 5+1 do 5+3
Potrafiłam iść 7 razy do łazienki w ciągu dnia
Lekarz polecił mi węgiel medyczny (wzięłam 2 tabletki)
Także może być od zmian hormonalnych i rosnącej bety
A rosła przez 48h z 3942 na 7656
nie przejmuj się, powinno minąć tylko dużo pij wody i rumianek
olenaa28
Aktywna w BB
I uważaj na to co jesz, ja jadłam „normalnie” a się okazuje ze kielek nie można w ciąży, szynek dojrzewających, sery tylko z mleka pasteryzowanego (ze np pleśniowych nie można to wiedziałam, ale teraz patrzę tez na żółte) po tym co przeszłam te trzy dniHej dziewczyny, czy dolega wam lub dolegała lekka biegunka?
Non stop coś mi bulgotalo
Zanim coś kupię nie wiem nawet rukolę to spr czy mozna
I z jajkami uważaj, musza być dogotowane nie np na w pół twardo
olenaa28
Aktywna w BB
Miało być z 3492 na 7656Ja miałam, przerabiałam to przez 3 dni! Tez się martwilam
Zaczęło się koło 5+1 do 5+3
Potrafiłam iść 7 razy do łazienki w ciągu dnia
Lekarz polecił mi węgiel medyczny (wzięłam 2 tabletki)
Także może być od zmian hormonalnych i rosnącej bety
A rosła przez 48h z 3942 na 7656
nie przejmuj się, powinno minąć tylko dużo pij wody i rumianek
Lusia125
Fanka BB :)
To ja przy becie ponad 20tys miałam to 17[emoji26] ale mam nadzieję że te leki mi podniosą
Ja przy becie 15278 miałam prog 28,09
Mikkka123
Ja mam MTHFR , PAI , Czynnik V. Wszystko heterozygotyczne .Ja tylko w czasie ciąży a od hematologa dostałam dodatkowo B6 , B12, Koenzymq10A jaka macie mutacje? Mi wyszła mthfr coś tam dalej. Moja mama ma zakrzepice i trombofilie
reklama
Mimimka89
Trzymam kciuki daj znać co i jakZa godzinę mam pierwsza wizytę chyba zwariuję z emocji
Podziel się: