reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Ja zamierzam powiedzieć po pierwszym trymestrze, planuje pracować do końca drugiego lub jak najdłużej się da, lubię swoją prace i nie wyobrażam sobie siedzieć w domu🤷🏻‍♀️
Ja nie miał wyjścia. Ze względu na l4 które dostałam na 1 wizycie to samo tak wyszło że pracodawca się dowiedział. Rozmawiałam z szefową to jest skarb nie kobieta bardzo wyrozumiała bardzo.

Od momentu że lekarz stwierdzi że jesteś w ciąży możesz iść na l4 płatne 100% tylko musi tam odpowiednio wpisać. A dużo z was jest ja

Od momentu że lekarz stwierdzi że jesteś w ciąży możesz iść na l4 płatne 100% tylko musi tam odpowiednio wpisać. A dużo z was jest już na zwolnieniach?
Ja dostałam zwolnienie ciążowe na pierwszej wizycie mimo iż dr powiedziała, że na USG nie było nic widać. Uznała, że badanie wskazuje na ciążę a, że mam mięśniaki i pracę fizyczną kazała odpoczywać, żeby zarodek się zagnieździł.

Wiecie cod ziewczyny a ja mam dziś taki dzień że tylko bym spala... Wstaje na jedzonko i sisuiu i cały czas kimam. Czuję się jakbym tydzień nie spala. 😴 Co się położę do łóżka to od razu odlot. 🤰

Ja też.. podczytuje Was jeszcze w międzyczasie 🙈 ale już trzy drzemki spore za mną.
O tak, ja też przeczytam forum, zjem i spanie. Dopiero co wstalam a już na siedząco zasypiam. Miałam dziś plany ogarnąć chałupę. Ale mój mąż stwierdził że on to zrobi wieczorem a ja mam spać... Więc skończę zupkę i do wyrka 😴😴😴

O tak, ja też przeczytam forum, zjem i spanie. Dopiero co wstalam a już na siedząco zasypiam. Miałam dziś plany ogarnąć chałupę. Ale mój mąż stwierdził że on to zrobi wieczorem a ja mam spać... Więc skończę zupkę i do wyrka 😴😴😴
Zazdroooo, mojego już nie ma trzy tygodnie a wróci tylko na trzy dni. Ale na szczęście moje 7 letnie dziecko sprząta pięknie, zajmuje się sobą i wodę poda do łóżka 😂😂😂😂😂😂

reklama
Do góry