reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

A myślicie ze objawy ciążowe musza być zawsze bardzo nasilone żeby to dobrze rokowało? Bo ja poza zatrzymaniem miesiączki, prawidłowym przyrostem bety, bolącymi piersiami okresowo (raz bardziej raz mniej i tylko na dotyk), okresowa biegunka to nie mam żadnych 🤦🏻‍♀️ Mdłości tez delikatne i rzadko
5+5

wszystkie macie jakieś mega objawy ze ledwo żyjecie? Bo ja tak nie mam 🙊
Ja w tej ciąży czuje się faktycznie gorzej, ale w pierwszej nie miałam żadnych objawów a mam 5 letnią córkę wiec objawy nie są wyznacznikiem rokowania :)

reklama
Ja w tej ciąży czuje się faktycznie gorzej, ale w pierwszej nie miałam żadnych objawów a mam 5 letnią córkę wiec objawy nie są wyznacznikiem rokowania :)
Ja tak samo,w pierwszej nie było mi zupełnie nic,jedynie zgaga pod koniec a w tej już widzę że jest inaczej,mdłości, ból głowy,brzucha,w sobotę wyszła mi pokrzywka ale znikła także każda ciąża inna

Wiecie cod ziewczyny a ja mam dziś taki dzień że tylko bym spala... Wstaje na jedzonko i sisuiu i cały czas kimam. Czuję się jakbym tydzień nie spala. 😴 Co się położę do łóżka to od razu odlot. 🤰
Ja też mam dziś taki dzień... Wstałam o 6, wyszłam z psem, o 7 zjedliśmy śniadanie i poszłam dalej spać. Obudziłam się na siku i dalej w kime. Miałam dziś odebrać wyniki i kupić coś na obiad, ale tak mi się nic nie chciało, że obiad robie z tego co jest w domu a wyniki odbiorę jutro a dziś będę odpoczywać i spać.

A powiedzcie mi czy wy robocie hybrydę w ciąży. W pierwszej ciąży robiłam. Zawsze robię sobie sama. I będąc w szpitalu w marcu dziewczyna obok mi powiedziała że nie powinno się robić hybrydy w ciąży. Jakie ejst wasze zdanie?

Ja nie miał wyjścia. Ze względu na l4 które dostałam na 1 wizycie to samo tak wyszło że pracodawca się dowiedział. Rozmawiałam z szefową to jest skarb nie kobieta bardzo wyrozumiała bardzo.
Wiadomo, każda z nas ma inna prace, ja sobie sama siedzę w swoim pokoju przy komputerze, czasem wyjade coś załatwić i tyle😁 mam tez możliwość, ze w razie co zawsze mogę wcześniej wyjść niż o 17, wiec myśle ze nie będzie problemów. Ostatnio kończę o 15🙈

A powiedzcie mi czy wy robocie hybrydę w ciąży. W pierwszej ciąży robiłam. Zawsze robię sobie sama. I będąc w szpitalu w marcu dziewczyna obok mi powiedziała że nie powinno się robić hybrydy w ciąży. Jakie ejst wasze zdanie?

Ja robię. Mamagineklog tez pisze o tym,ze to nie szkodzi ;)

Ja tez sobie sama robię, będę robić cały czas☺️ Ciekawe jak później z rosnącym brzuszkiem u stóp.. chyba ktoś będzie musiał mi pomagać😅

reklama
Do góry