reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

A myślicie ze objawy ciążowe musza być zawsze bardzo nasilone żeby to dobrze rokowało? Bo ja poza zatrzymaniem miesiączki, prawidłowym przyrostem bety, bolącymi piersiami okresowo (raz bardziej raz mniej i tylko na dotyk), okresowa biegunka to nie mam żadnych 🤦🏻‍♀️ Mdłości tez delikatne i rzadko
5+5

wszystkie macie jakieś mega objawy ze ledwo żyjecie? Bo ja tak nie mam 🙊
Ja w tej ciąży czuje się faktycznie gorzej, ale w pierwszej nie miałam żadnych objawów a mam 5 letnią córkę wiec objawy nie są wyznacznikiem rokowania :)

reklama
Ja w tej ciąży czuje się faktycznie gorzej, ale w pierwszej nie miałam żadnych objawów a mam 5 letnią córkę wiec objawy nie są wyznacznikiem rokowania :)
Ja tak samo,w pierwszej nie było mi zupełnie nic,jedynie zgaga pod koniec a w tej już widzę że jest inaczej,mdłości, ból głowy,brzucha,w sobotę wyszła mi pokrzywka ale znikła także każda ciąża inna

Wiecie cod ziewczyny a ja mam dziś taki dzień że tylko bym spala... Wstaje na jedzonko i sisuiu i cały czas kimam. Czuję się jakbym tydzień nie spala. 😴 Co się położę do łóżka to od razu odlot. 🤰
Ja też mam dziś taki dzień... Wstałam o 6, wyszłam z psem, o 7 zjedliśmy śniadanie i poszłam dalej spać. Obudziłam się na siku i dalej w kime. Miałam dziś odebrać wyniki i kupić coś na obiad, ale tak mi się nic nie chciało, że obiad robie z tego co jest w domu a wyniki odbiorę jutro a dziś będę odpoczywać i spać.

A powiedzcie mi czy wy robocie hybrydę w ciąży. W pierwszej ciąży robiłam. Zawsze robię sobie sama. I będąc w szpitalu w marcu dziewczyna obok mi powiedziała że nie powinno się robić hybrydy w ciąży. Jakie ejst wasze zdanie?

Ja nie miał wyjścia. Ze względu na l4 które dostałam na 1 wizycie to samo tak wyszło że pracodawca się dowiedział. Rozmawiałam z szefową to jest skarb nie kobieta bardzo wyrozumiała bardzo.
Wiadomo, każda z nas ma inna prace, ja sobie sama siedzę w swoim pokoju przy komputerze, czasem wyjade coś załatwić i tyle😁 mam tez możliwość, ze w razie co zawsze mogę wcześniej wyjść niż o 17, wiec myśle ze nie będzie problemów. Ostatnio kończę o 15🙈

A powiedzcie mi czy wy robocie hybrydę w ciąży. W pierwszej ciąży robiłam. Zawsze robię sobie sama. I będąc w szpitalu w marcu dziewczyna obok mi powiedziała że nie powinno się robić hybrydy w ciąży. Jakie ejst wasze zdanie?

Ja robię. Mamagineklog tez pisze o tym,ze to nie szkodzi ;)

Ja tez sobie sama robię, będę robić cały czas☺️ Ciekawe jak później z rosnącym brzuszkiem u stóp.. chyba ktoś będzie musiał mi pomagać😅

reklama
Do góry