reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Lusia o matko, współczuje Ci wymiotów tak szybko. Ja z córką rzygałam jak kot, ale dopiero 3-4 miesiąc.. zaczęło się wtedy kiedy myślałam, że już mnie to ominie 🙈

reklama
Lusia o matko, współczuje Ci wymiotów tak szybko. Ja z córką rzygałam jak kot, ale dopiero 3-4 miesiąc.. zaczęło się wtedy kiedy myślałam, że już mnie to ominie 🙈
Moja koleżanka właśnie jest w czwartym miesiącu i jest praktycznie wyłączona z życia przez wymioty. Ale każdy organizm przechodzi inaczej, wiec jestem dobrej myśli. Oby nas to ominęło! ☺️☺️

Cześć [emoji846] chciałabym dołączyć do styczniowek [emoji846] termin na 1 połowę stycznia. Nie wiem na kiedy dokładnie. Karmię piersią i mam nieregularne cykle.

Nadrobiłam was [emoji846] Bardzo przyjemna atmosfera tutaj[emoji173] życzę wszystkim spokojnej ciąży [emoji4]

Cześć [emoji846] chciałabym dołączyć do styczniowek [emoji846] termin na 1 połowę stycznia. Nie wiem na kiedy dokładnie. Karmię piersią i mam nieregularne cykle.

Nadrobiłam was [emoji846] Bardzo przyjemna atmosfera tutaj[emoji173] życzę wszystkim spokojnej ciąży [emoji4]

Gratulacje!![emoji1766][emoji3060][emoji3590]

Cześć! Witam się i ja, przychodzę prosto ze styczniówek 2020:) Ostatnia miesiaczka 28.03 i podobnie jak ostatnio mam termin na 2 styczeń. Na stanie mały rozrabiaka ktorego ciagle karmie piersia. Pierwsza ciaze niestety poroniłam w 8tc wiec na razie czekam spokojnie na wizyte u lekarza a odechne chyba dopiero po 3cim miesiacu.
B01DEC7E-2C30-4DFF-AF4F-4A9A7CF8DF95.jpeg

Cześć! Witam się i ja, przychodzę prosto ze styczniówek 2020:) Ostatnia miesiaczka 28.03 i podobnie jak ostatnio mam termin na 2 styczeń. Na stanie mały rozrabiaka ktorego ciagle karmie piersia. Pierwsza ciaze niestety poroniłam w 8tc wiec na razie czekam spokojnie na wizyte u lekarza a odechne chyba dopiero po 3cim miesiacu.
Zobacz załącznik 1266340

Gratulacje!!

Witajcie mamusie [emoji3059] gratuluję kolejnych 2.kreseczek [emoji4]
Ja dziś kiepsko się czuje, od samego rana mnie mdli, w żadnej z poprzednich ciąż nie miałam mdłości a tu taki obiaw... W żołądku czuje ciągle bulgotanie, do tego brzuch dalej pobolewa, zwłaszcza przy zmianie pozycji... Także dziś odpoczywam cały dzień...
Życzę miłego popołudnia [emoji8]

Dziewczyny, a pijecie kawkę normalnie? Ja gustuje w porannej rozpuszczalnej z mlekiem i zastanawiam się jak Wy na to patrzycie? :)

reklama
Do góry