słodka_beza
Fanka BB :)
Lusia o matko, współczuje Ci wymiotów tak szybko. Ja z córką rzygałam jak kot, ale dopiero 3-4 miesiąc.. zaczęło się wtedy kiedy myślałam, że już mnie to ominie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja koleżanka właśnie jest w czwartym miesiącu i jest praktycznie wyłączona z życia przez wymioty. Ale każdy organizm przechodzi inaczej, wiec jestem dobrej myśli. Oby nas to ominęło!Lusia o matko, współczuje Ci wymiotów tak szybko. Ja z córką rzygałam jak kot, ale dopiero 3-4 miesiąc.. zaczęło się wtedy kiedy myślałam, że już mnie to ominie
Cześć [emoji846] chciałabym dołączyć do styczniowek [emoji846] termin na 1 połowę stycznia. Nie wiem na kiedy dokładnie. Karmię piersią i mam nieregularne cykle.
Nadrobiłam was [emoji846] Bardzo przyjemna atmosfera tutaj[emoji173] życzę wszystkim spokojnej ciąży [emoji4]
Cześć! Witam się i ja, przychodzę prosto ze styczniówek 2020 Ostatnia miesiaczka 28.03 i podobnie jak ostatnio mam termin na 2 styczeń. Na stanie mały rozrabiaka ktorego ciagle karmie piersia. Pierwsza ciaze niestety poroniłam w 8tc wiec na razie czekam spokojnie na wizyte u lekarza a odechne chyba dopiero po 3cim miesiacu.
Zobacz załącznik 1266340
Narazie jak smakuje to piję, ale jedną dziennieDziewczyny, a pijecie kawkę normalnie? Ja gustuje w porannej rozpuszczalnej z mlekiem i zastanawiam się jak Wy na to patrzycie?