reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
U mnie dokładnie tak samo. Trochę czuje ekscytacje, ale uspokajam się, ze trzeba czekać na wizytę ginekologa. U mnie bez żadnych dolegliwości oprócz pobolewania brzucha jak na okres.
Ja właśnie też brak dolegliwości tylko pobolewanie jak na miesiączkę oby nas nie złapały mdłości i wymioty 🙈
Hej dziewczyny!
Witam się nieśmiało. Apka pokazuje termin na 6.01, ostatnią miesiączkę miałam 2.04. Dzisiaj 4t2d. To jest moja trzecia ciąża, pierwszą poroniłam wczesnie, a z drugiej mam w domu 2,5 letnią córeczkę.
Trzymam kciuki za nas wszystkie 🙂
Witam termin taki sam jak u mnie 🙂 Gratulacje ♥️♥️ na kiedy pierwsza wizyta?

Dziewczyny jestem sierpnioweczka ale zobaczyłam na głównej i pomyślałam że ten czas mega pędzi. Dopiero sama w grudniu miałam dwie kreski a tu już jesteście Wy na styczeń 🙂powodzenia dla Was🙂
Oo super trzymam 👍 za mało bolesne rozwiązanie w sierpniu ♥️

Nam też to pewnie szybko zleci 🙈 mi się zawsze początek i koniec ciąży dłużył a od 12 do 37 tygodnia leciało nawet nie wiedziałam kiedy 🙈😁

Ja już mam mimo że 3 dni po terminie @ dopiero. Z czwartku na piątek całą noc wymiotowałam...aż do pracy nie byłam w stanie iść. Masakra teraz czasem mnie mdli. Z synkiem w pierwszej ciąży ani razu nie wymiotowałam miałam tylko lekkie mdlosci a tak czułam się suuuper...
Ja właśnie też brak dolegliwości tylko pobolewanie jak na miesiączkę oby nas nie złapały mdłości i wymioty [emoji85]

Witam termin taki sam jak u mnie [emoji846] Gratulacje [emoji3531][emoji3531] na kiedy pierwsza wizyta?

Hej dziewczyny!
Witam się nieśmiało. Apka pokazuje termin na 6.01, ostatnią miesiączkę miałam 2.04. Dzisiaj 4t2d. To jest moja trzecia ciąża, pierwszą poroniłam wczesnie, a z drugiej mam w domu 2,5 letnią córeczkę.
Trzymam kciuki za nas wszystkie 🙂
Witaj, też mam dziś 4+3 i termin na 6.01 🙂
Dodam jeszcze, że moja chrzesniaczka jest z 6 stycznia, więc to już wgl super 😁

Witam wszystkie dziewczyny, gratuluję ⏸️ kreseczek i życzę zdrowia!
To moja pierwsza ciąża i tak jak pisałyście, ja również mam troszkę obawy, że coś może pójść nie tak...
czesc! 😍
Musimy myśleć pozytywnie i uzbroić się w cierpliwość 😊 moja to jest tez pierwsza ale tego co się naczytałam przez czas starań, jestem gotowa na wszystko. Dbam o siebie i nic więcej nie mogę zrobić póki nie będzie wizyty i odpowiednich zleconych badań. DBAJMY O SIEBIE DZIEWCZYNY 😘

Ja już mam mimo że 3 dni po terminie @ dopiero. Z czwartku na piątek całą noc wymiotowałam...aż do pracy nie byłam w stanie iść. Masakra teraz czasem mnie mdli. Z synkiem w pierwszej ciąży ani razu nie wymiotowałam miałam tylko lekkie mdlosci a tak czułam się suuuper...
Ojj współczuję wymiotów 🤗 ja nie wiem co to mdłości i wymioty w ciąży w żadnej ich nie miałam 🙈

reklama
czesc! 😍
Musimy myśleć pozytywnie i uzbroić się w cierpliwość 😊 moja to jest tez pierwsza ale tego co się naczytałam przez czas starań, jestem gotowa na wszystko. Dbam o siebie i nic więcej nie mogę zrobić póki nie będzie wizyty i odpowiednich zleconych badań. DBAJMY O SIEBIE DZIEWCZYNY 😘
Dokładnie, zostaje nam tylko dbać o siebie i czekać na wizytę co powie lekarz 🙂
We wtorek planuję zrobić betę i zobaczyć co i jak a potem umówić się do lekarza

Do góry