Też czekam na tą ulgę Ani jeść, ani spać, już nawet z chodzeniem po domu mam problem. I przez to mam wrażenie że cały czas zrzędzę. To znaczy to nie wrażenie, tylko tak jest.Też mam nadal problemy z jedzeniem i uciskiem. Niedługo powinno zelżeć bo dziecko zacznie się ustawiać w kanał rodny.
reklama
Celia89
Fanka BB :)
Mnie dusi po nocach ale dla odmiany jak zejdzie na dół to znów zacznie się sikanie już powoli dziewczyny rodzą. Dziś prawdopodobnie dwa dzisiusieTeż czekam na tą ulgę Ani jeść, ani spać, już nawet z chodzeniem po domu mam problem. I przez to mam wrażenie że cały czas zrzędzę. To znaczy to nie wrażenie, tylko tak jest.
Natalia2075
Ja nie mam problemów z jedzeniem, mogłabym jeść i jeść (na szczęście do terminu porodu niedaleko a na wadze „tylko” +10kg), ale ucisk na pęcherz jest chwilami niewyobrażalny. Są chwile, że tak ske wierci, że nie tylko w pęcherzu ją czuję, ale jakby chciała inna drogą się wydostać
Kinga91
Mam znajomą z byłej pracy która w 34tc się dowiedziała.. Dwa tygodnie później urodziła.Ten program zawsze mnie powala na łopatki. Jak to można nie wiedzieć, że jest się w ciąży. Ostatnio natknelam się jak babeczka urodziła w 9 mies dziecko 4 kg i nie była jakaś mega otyla, żeby nie czuła ruchów itd
W czasie ciąży studiowała radiologie, miała praktyki przy rentgenie, w pracy aktywnie jeździła konno skacząc wysokie przeszkody. Pamiętam że była chudziutka do końca, sama po fakcie mówiła że z objawów to tylko piersi jej urosły i może ciut w boczki poszło ale tłumaczyła to tym że gdzieś w połowie ciąży rozstała się z chłopakiem i przestała brać tabletki anty. Dziś mała Kornelka ma 4 latka
Celia89
Już dwóch chłopców na świecie ciekawe kto następny.
Natalia2075
A na kiedy dziewczyny miały terminy? Mocno przed czasem?Już dwóch chłopców na świecie ciekawe kto następny.
Celia89
obydwie 01.01A na kiedy dziewczyny miały terminy? Mocno przed czasem?
reklama
Natalia2075
To z moim terminem na 4/01 chyba muszę już czekaćobydwie 01.01
Wczoraj mąż skręcił łóżeczko i przewijak. Śmiałam się, że jak już jesteśmy tak przygotowani to pewnie zaraz się wykluje.