reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Ja od początku ciąży syoiam jak zabita. Mam poduszkę typu C i na niej najlepiej mi się śpi na lewym boku 😉
Dziś ze starszakiem upiekłam pierniczki jutro może zaczniemy dekorowac jak wróci do domu. Ciasta zaplanowane, wszystkie zakupy zrobione nic tylko działać.

reklama
Ja od około miesiaca nie przespałam w nocy więcej niż 4 godziny. Każda noc kończy się pobudką i wstaniem do toalety. Potem mam problem żeby zasnąć, a myśl, że i tak pies obudzi nas o 7 żeby z nim wyjść, wcale nie pomaga. Z pozytywnych spraw - w czwartek miałam robiony wymaz w kierunku GBS, wynik ujemny 😁 a choinkę mamy już od paru dni, mała około metra. Stoi na stołku żeby szczeniak się do niej nie dorwał 😂 no i liczę, że święta spędzimy jednak bez nowego członka rodziny 🤭 od wczoraj dziecko się tak wierci, że chyba chciałoby już wyjść.

Sama robisz bombki? Ozdabiasz? Czy jakieś fajne z papieru albo na szydełku?
Mam ubraną na biało-złoto i białe bombki robiłam z tasiemki i cekinów natomiast ozdoby z masy porcelanowej.
Teraz od jakiegoś czasu biały jest na topie a kilka lat temu jak chciałem takie kolory to musiałam sama zrobić sobie ozdoby 😉 W tym roku dorabiam jeszcze kilka sztuk. I myślę czy by do tego zestawu nie dodać błękitnych 🤔

reklama
Też miałam taki okres, kiedy śniły mi się głupoty, ale teraz tyle się dzieje, że nie mam czasu śnić :p

Na weekend wyjechaliśmy w góry na ostatnią naszą podróż jako jeszcze niedzieciaci ;) z torbą w bagażniku izorientowaniem na najbliższe szpitale ;) teraz już tylko pozostało przygotowywać się do świąt, odpoczywać i czekać na styczeń :D

Do góry