reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Teraz to już się zacznie :p ja mam 18.01 to jeszcze miesiąc
Nie powiem, że lekki stres mam. Od 3 dni dziecko się tak kręci, że już nie mogę z nim wytrzymać. Czuję wszystko wszędzie a ostatnie czego chcę to spędzić święta w szpitalu. I coś czuję, że im bardziej tego nie chcę, właśnie tak to się skończy 😒

Nie powiem, że lekki stres mam. Od 3 dni dziecko się tak kręci, że już nie mogę z nim wytrzymać. Czuję wszystko wszędzie a ostatnie czego chcę to spędzić święta w szpitalu. I coś czuję, że im bardziej tego nie chcę, właśnie tak to się skończy 😒
Spokojnie możesz jeszcze przenosić, akurat u dziewczyn wyszło szybciej przez komplikacje.

2800 cudo najpiękniejsze ❤💗 termin niby na 13.01, ale półtora tyg mielismy rozwarcie 1cm, 3 dni w szpitalu i teraz wszystko w porządku! Czekam niecierpliwie.
Beczałam jak głupia widząc ta twarzyczkę, bo pierwszy raz tak wyraźne zdjęcie i buzia odsłonięta. Co dopiero jak bede trzymać go w ramionach! Zbieram paczki świąteczne w postaci ton chusteczek 😂🥰
3A346CAF-BF7F-4709-8608-C25807B2BBB0.jpeg

reklama
Do góry