reklama
Katzaglu
Zaangażowana w BB
Ja kupilam jeszcze procz tego co wymienilas majtki jednorazowe podklady i wkladki laktacyjneCo w aptece trzeba kupic?
Ja mam tylko octanisept, gaziki i sol fizjologiczna - cos wiecej jeszcze?
Podklady itp kupilam na all
zoja81
Fanka BB :)
To juz kupilamJa kupilam jeszcze procz tego co wymienilas majtki jednorazowe podklady i wkladki laktacyjne
U
użytkowniczka Co
Gość
Kiedyś był temat o krwi pempowinowej dziś dostalam smsa ze mozn ja taniej oddac do banku ja nie wiedzialam ze to takie drogie jest Zobacz załącznik 1049486
Plus musisz co miesiąc płacić za przechowywanie tej krwi niemałe pieniądze, a później i tak nie będziesz mogła użyć tej krwi do niczego. Poczytaj sobie opinie na temat tych banków krwi pepowinowej.
Katzaglu
Zaangażowana w BB
Nie spodziewałam się az takich kosztów.Plus musisz co miesiąc płacić za przechowywanie tej krwi niemałe pieniądze, a później i tak nie będziesz mogła użyć tej krwi do niczego. Poczytaj sobie opinie na temat tych banków krwi pepowinowej.
zoja81
Duze te koszty.Nie spodziewałam się az takich kosztów.
Jeszcze zeby byla pewnosc ze to w czyms pomoze...
Ja sie nie zdecyduje.
Katzaglu
Zaangażowana w BB
Ja tez nie, napisałam o tym ze wzgledu na koszty zeby wam pokazać .Duze te koszty.
Jeszcze zeby byla pewnosc ze to w czyms pomoze...
Ja sie nie zdecyduje.
zoja81
reklama
Celia89
No ja wygrałam bon na -680 zł ale cóż to jest Przez moment mnie matka cisnęła, ale naprawdę nie zarabiam aż tyle... Też ktoś mi gadał, że to nie jest pewne aż tak jak to reklamują. Chyba dam sobie siana...