reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
mnie przerazaja skurcze parte ;p nie wiem z czym to sie je.
Najlepiej to nie myśleć o tym bo i tak nas to czeka, nie możemy sie ukryć czy przespać.
Ja niby mam zzo miec, ale z tym może być różnie. Dla mnie parte były trudne ale tylko dlatego że gine zabroniła przeć a ja nie umiałam nad tym zapanować... chyba kazda kobieta ma z tym problem, tego sie nie da opanować...
Jak już zaczyna się poród to marzymy by bylo juz po, by maluszek był na świecie :D
Tyle udzwignelysmy to i poród przeżyjemy tak jak inne kobietki przed nami :)
Damy radę!

ja mam + 10 i waga juz drugi tydzien stoi w miejscu...
Robie wszystko zeby nie spadla :(

Eda Twoje +12 to jeszcze nie tragedia, niepotrzebnie sie czepia.

Ja mam termin na 6.01 i powtarzam: nie zamierzam sie spieszyc 😜
Nie przejmuj sie Kochana mi tez stoi w miescu waga ale jak sie pytalam gina to powiedzial ze nie wazne ze ja nie przybieram wazne by dziecko przybieralo na wadze ;-)
Ja jestem 10kg do przodu no ale juz 2 miesiac stoje w miejscu nawet mi sie zdazylo o pol kg spaść

reklama
Do góry