reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Ja się muszę za to wziąć... I nie wystarczy że mam pierdyliard aplikacji ktore podpowiadaja co kupic dla maluszka ogolnie, co do szpitala, co dla siebie do szpitala ewentualnie co sie w domu przyda nawet z podzialek na kategorie zabawa, karmienie, higiena :D ... jak nie zrobię swojej własnej listy to nie ogarnę :p

reklama
Jestesmy juz bardzo blisko rozwiazania i to chyba ostatni dzwonek aby sie przygotowac na nowego czlonka rodziny, poki jeszcze nie urosna nam nasze brzuszki bardziej i nie puchna az tak nogi... Ja juz mam praktycznie cala wyprawke gotowa, wszystko poprane poprasowane ale jeszcze ciagle sie nie spakowalam do szpitala, ciagle to odkladam ;P
Pomysle nad tym jutro, dzis odpoczywam pelna geba :)
Moj syn ciagle goraczkuje, nie bylam z nim u lekarza dzisiaj ale jesli w nocy wciaz bedzie zle to jutro do przychodni.
Albo zaprosze tu lekarza, bo moge i tak.
Ja już wszystko mam, jedynie muszę się spakować do szpitala, a i na wózek czekam dopiero wczoraj zamówiłam. Dziewczyny już dawno mają ja jak zwykle na ostatnią chwilę

Ja mam już wózek a cały weekend mąż skręca mebelki do pokoju ;)

Załączniki

• B1B240E1-ACC6-4CA2-8766-D304DDBFC22C.jpeg
    B1B240E1-ACC6-4CA2-8766-D304DDBFC22C.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 81
Fajne te Wasze wozeczki :)
Ja nie mam zadnej listy tak na powaznie. Wszystko kupowalam z "glowy".
Wczoraj jeszcze kupilam 2x spodenki a la dresiki lupilu 74-80 i 4 body z dlugim rekawem 74-80 do tego 3 pieluszki muslinowe, wszystko z lidla a i to raczej tylko dlatego ze byly ostatnie sztuki minus 30% :)
Ale np przydalby sie podgrzewacz do butelek, krzeselko i robot do gotowania i blenderowania w jednym z tym ze sa to rzeczy na potem wiec moga poczekac kilka miesiecy z zakupieniem ich.

reklama
Do góry