reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Moja w 25+3 warzyla 840 jakoś. Pojutrze się dowiem ile bestia urosła. Ja właśnie kupiłam laktator, chce jedz podgrzewacz i sterelizaror. Zrobilam jakieś tam zamówienie z apteki. Puki co bez płynów do kompieli, pampersow i chusteczek, jeszcze sobie jakaś pizame do karmienia kupię i reszta wyjdzie w praniu.
Narazie to tyle.

Załączniki

• Screenshot_2019-11-03-20-51-05.png
    Screenshot_2019-11-03-20-51-05.png
    39,3 KB · Wyświetleń: 83
  • Screenshot_2019-11-03-20-51-15.png
    Screenshot_2019-11-03-20-51-15.png
    36 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Dziewczyny u mnie 30+2 wg OM. Jutro wizyta u ginekologa. Ile ważą Wasze dzidzie? Ostatnio mi lekarka powiedziała, że dzidzi jest duże a miało 920g w 26+6... Chciałabym to móc porównać ;)
U mnie 30 +2 to waga 1798g. Poprzednie badanie mialam 26+3 i waga byla 962.

Ja jutro zaczynam 31 tc.
Dzis zamowilismy wozekwozek.
Ten weekend byl intensywny i meczacy jutro zamierzam odsypiac do oporu.

Moja w 25+3 warzyla 840 jakoś. Pojutrze się dowiem ile bestia urosła. Ja właśnie kupiłam laktator, chce jedz podgrzewacz i sterelizaror. Zrobilam jakieś tam zamówienie z apteki. Puki co bez płynów do kompieli, pampersow i chusteczek, jeszcze sobie jakaś pizame do karmienia kupię i reszta wyjdzie w praniu.
Narazie to tyle.
a Jaki laktator w końcu kupiłaś ?:)

reklama
Do góry