Koleznka sama sie zawiozla na planowana cesarke xD moj maz po zabiegu operacyjnym na szczence sam wracal do domu. Wiec jesli ktoa sie dobrze czuje a brzuch nie przeszkadza to mysle do konca. Wiadomo czy prowadzisz czy nie trzeba robic przerwy i ja nie raz z 1.5 godziny bez siku wytrdymam nie raz 30 min. Jesli sie nie boisz i nic Cie nie boli, jeździj, jeśli cos Cie niepokoi od razu stan na poboczu lub zrezygnuj. Nie ma co ryzykować. Moja koleżanka czuje sie jak ryba w wodzie prowadzac.Dziewczynki do kiedy zamierzacie prowadzić auto? Dziś przyjechałam 160 km i nie wiem czy to do końca rozsądne w 31 tyg.
reklama
Buba88
Fanka BB :)
U mnie też już wózek złożony i czekam na ostatnie paczki ze smyka i mam wszystko. Zostanie tylko poprac i spakować się do szpitala!Zobacz załącznik 1041008 ja czekam na taki
Celia89
Wzięłam w końcu campola. Nie najdroższy nie najtańszy. Markę kojarzę... Może być tak jak z Dopperem czy jak to się zwie, kupiłam piepsznęłam w kont ani razu nie sprawdzałam tętna dziecku. A może się okazać bardzo przydatny W razie czego jesta Jaki laktator w końcu kupiłaś ?
Celia89
Ja nie jeżdżę bo nie jeżdżę z zasady nie lubię, jeszcze teraz u mnie w mieście są remonty, a kierowcy przyjezdni jeżdżą jakby coś ćpali w razie wymuszonka to oczywiście z ich winy, ale po co mi teraz stres.
oooo a teraz jak ludzie myślą, że ciężarna to taksówka...
oooo a teraz jak ludzie myślą, że ciężarna to taksówka...
Eda Helena
Witam Was dziewczyny.
Ja jezdze jedynie skuterem (do pracy), nie mam prawa jazdy; przeraża mnie wizja prowadzenia tak duzej maszyny a juz i tak sie przemoglam i wsiadlam na skuter ;D
Kosmetykow nie kupuje bo w szpitalu dostane kilka gratisow roznych marek, wtedy bede mogla dostosowac (testowac) odpowiednie dla maluszka.
Pieluszki kupilam zapas na dwa miesiace, przy zalozeniu ze maluszek urodzi sie z waga 3,5-4kg. Zakupilam dwa miesiace temu za polowe ceny.
Jak sie tak podliczy wszystko, cala wyprawke to naprawde majątek to kosztuje, dlatego dobrze wlasnie korzystac z promocji cz tez jak jest mozliwosc zakupic z drugiej ręki.
Ale... Wyczytalam gdzies ze np. fotelik samochodowy jest lepiej kupic nowy.
Ja jezdze jedynie skuterem (do pracy), nie mam prawa jazdy; przeraża mnie wizja prowadzenia tak duzej maszyny a juz i tak sie przemoglam i wsiadlam na skuter ;D
Kosmetykow nie kupuje bo w szpitalu dostane kilka gratisow roznych marek, wtedy bede mogla dostosowac (testowac) odpowiednie dla maluszka.
Pieluszki kupilam zapas na dwa miesiace, przy zalozeniu ze maluszek urodzi sie z waga 3,5-4kg. Zakupilam dwa miesiace temu za polowe ceny.
Jak sie tak podliczy wszystko, cala wyprawke to naprawde majątek to kosztuje, dlatego dobrze wlasnie korzystac z promocji cz tez jak jest mozliwosc zakupic z drugiej ręki.
Ale... Wyczytalam gdzies ze np. fotelik samochodowy jest lepiej kupic nowy.
Hej dziewczyny Ogromnie Wam gratuluję!
Pęknie się dla Was zacznie ten Nowy Rok
Czy są tu jakieś mamy z Krakowa? Właśnie otworzyłam działalność fotograficzną i szukam rodzin, które chciałyby na lata zapamiętać najważniejsze chwile w życiu swojej rodziny
Specjalizuję się w reportażu (od porodowego, przez chrzciny, do dokumentowanie życia codziennego - te zdjęcia są najcudowniejsze).
Gdyby któraś z Was była zaciekawiona jak mogłoby to wyglądać to bardzo zapraszam na swojego fanpage (strona www wciąż się "robi") który możecie znaleźć pod Joanna Dudek Fotografia
Pęknie się dla Was zacznie ten Nowy Rok
Czy są tu jakieś mamy z Krakowa? Właśnie otworzyłam działalność fotograficzną i szukam rodzin, które chciałyby na lata zapamiętać najważniejsze chwile w życiu swojej rodziny
Specjalizuję się w reportażu (od porodowego, przez chrzciny, do dokumentowanie życia codziennego - te zdjęcia są najcudowniejsze).
Gdyby któraś z Was była zaciekawiona jak mogłoby to wyglądać to bardzo zapraszam na swojego fanpage (strona www wciąż się "robi") który możecie znaleźć pod Joanna Dudek Fotografia
Zybulowa
Jestem świeżo po wizycie i właśnie magnez był omawiany:-) Gin zapytał mnie czy biorę magnez ,bo wyczuwa u mnie lekkie skurcze. Ja odpowiedziałam, że nie. Kazał brać po 1 tabletce 3 razy dziennie....Ale nie do końca ciąży, tylko do 37 tc. Powiedział, że 37tc to już bezpieczny tydzień i po co zagluszac skurcze macicy magnezem? Także tak zrobię:-)Ja biorę cały czas i będę brać do porodu, nie słyszałam, aby było zalecenie aby przed porodem odstawić
Zybulowa
Ja do końca:-) odbieram dzieci z przedszkola,balet córki,basen syna...na nogach nie da rady ogarnąć,mąż do późna pracuje A średnio mogę liczyć rodzinę że strony męża ( moja rodzinka niestety z innego miasta ).Dziewczynki do kiedy zamierzacie prowadzić auto? Dziś przyjechałam 160 km i nie wiem czy to do końca rozsądne w 31 tyg.
reklama
Witam. Mam do sprzedania laktator elektryczny firmy Canpol Babies + dodatkowo woreczki do pokarmu oraz nakładkę do odciągania wraz z małymi pojemniczkami firmy Medela. Stan bardzo dobry.