reklama
Koteczka01
Fanka BB :)
Umówiłam się na usg 4d na czwartek na 17:00, mam dostać nagranie z badania Nie mogę się doczekać
Super [emoji7] ja mam jutro wizytę i nie mogę się też doczekać. Tylko wkur... wia mnie to że muszę z każdym l4 dzwonić do pracy i do księgowej i na następny dzień do ZUS czy mają druk[emoji35]. Ale cóż muszę bo znów jie wyślą.Umówiłam się na usg 4d na czwartek na 17:00, mam dostać nagranie z badania Nie mogę się doczekać
U
użytkowniczka Co
Gość
Ja zostaje przy swoim foteliku z 3w1. Nie będę kupować innego.
Też mam fotelik z 3w1 i również nie zamierzam kupować innego. On i tak posłuży dziecku do 9kg, więc kolejny kupię lepszy. Nie zamierzam jeździć gdzieś dalej niż do centrum z takim maluszkiem. Moja siostra siedem lat temu też jeździła w takim foteliku dołączonym do wózka i nikt nie robił z tego problemu. Wszyscy takich fotelików używali wtedy. Teraz wszystko musi mieć atesty, a jak nie ma to zaraz się ktoś przyczepi, że nie chce się dobrze dla swojego dziecka.
Buba88
Kiedyś kobiety w ciąży też paliły papierosy i piły alkohol a w coli była kokaina... kazdy ma swoj rozum i kupi to co chce i jak uważa, ja wolę kupić uzywane ubranka i zaoszczedzic na dobry fotelikTeż mam fotelik z 3w1 i również nie zamierzam kupować innego. On i tak posłuży dziecku do 9kg, więc kolejny kupię lepszy. Nie zamierzam jeździć gdzieś dalej niż do centrum z takim maluszkiem. Moja siostra siedem lat temu też jeździła w takim foteliku dołączonym do wózka i nikt nie robił z tego problemu. Wszyscy takich fotelików używali wtedy. Teraz wszystko musi mieć atesty, a jak nie ma to zaraz się ktoś przyczepi, że nie chce się dobrze dla swojego dziecka.
Aguara
Kiedyś kobiety w ciąży też paliły papierosy i piły alkohol a w coli była kokaina... kazdy ma swoj rozum i kupi to co chce i jak uważa, ja wolę kupić uzywane ubranka i zaoszczedzic na dobry fotelik
Hmn. Ja pójdę do sklepu, choć już nie do znajomej pewnie i po prostu będę trula dupe dotąd aż się wszystkiego nie dowiem. Mam taką wkurzającą cechę, że muszę wiedzieć wszystko i na 100% bo mnie inaczej szlag trafia. Więc decyzji nie podejmę pochopnie.
Wiem jednak jak działają marketing i sprzedaż, tak naprawdę nie kupujesz tego co c hcesz ale to na co sprzedawca ma plan. Ja przy maxi cosi zglupialam i stwierdziłam że warto wydać 2500 na wózek ze spacerówka, choć przy obu wcześniejszych ciążach kupiłam po czasie spacerowke lekka i wygodna a te od kompletu sprzedałam bo nie była wygodna. Więc teraz 3x się zastanowię zanim coś kupię :-) najwyżej stary będzie latał jak ja będę w szpitalu.
Ciekawe czy taczki maja atest :-)
Buba88
Ja wlasnie dlatego w kilku sklepach dowiadywalam sie o wozki i foteliki, bo sprzedawcy tez maja rozne benefity od sprzedazy danej marki. A jak mam wydac na cos konkretna kwote to lepiej nie robic tego pod wplywem emocjiHmn. Ja pójdę do sklepu, choć już nie do znajomej pewnie i po prostu będę trula dupe dotąd aż się wszystkiego nie dowiem. Mam taką wkurzającą cechę, że muszę wiedzieć wszystko i na 100% bo mnie inaczej szlag trafia. Więc decyzji nie podejmę pochopnie.
Wiem jednak jak działają marketing i sprzedaż, tak naprawdę nie kupujesz tego co c hcesz ale to na co sprzedawca ma plan. Ja przy maxi cosi zglupialam i stwierdziłam że warto wydać 2500 na wózek ze spacerówka, choć przy obu wcześniejszych ciążach kupiłam po czasie spacerowke lekka i wygodna a te od kompletu sprzedałam bo nie była wygodna. Więc teraz 3x się zastanowię zanim coś kupię :-) najwyżej stary będzie latał jak ja będę w szpitalu.
Ciekawe czy taczki maja atest :-)
Ja mam po synku fotelik od 9 do 18 kg już taki porzadny. W piwnicy czeka. My syna wozilismy też w tym 3w1 i nic się nie stało.Też mam fotelik z 3w1 i również nie zamierzam kupować innego. On i tak posłuży dziecku do 9kg, więc kolejny kupię lepszy. Nie zamierzam jeździć gdzieś dalej niż do centrum z takim maluszkiem. Moja siostra siedem lat temu też jeździła w takim foteliku dołączonym do wózka i nikt nie robił z tego problemu. Wszyscy takich fotelików używali wtedy. Teraz wszystko musi mieć atesty, a jak nie ma to zaraz się ktoś przyczepi, że nie chce się dobrze dla swojego dziecka.
Ha ha ha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jeszcze nie tak dawno wrozilam 4 letnia siostrzenice w taczce koło domu [emoji23]A ja będę jeździć taczkami
reklama
Marchewka84
U nas dziś prawie 24 stopnie wlasnie wróciłam z synkiem ze spaceru. Kurka ale jest coraz ciężej . Pod koniec brzuch stwardniał i napiął się ze myślałam ze się skóra rozejdzie. Teraz leżę i odpoczywam i już jest Ok. Dziś zaczynam 31 tydzień