reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Umówiłam się na usg 4d na czwartek na 17:00, mam dostać nagranie z badania :) Nie mogę się doczekać:)
Super [emoji7] ja mam jutro wizytę i nie mogę się też doczekać. Tylko wkur... wia mnie to że muszę z każdym l4 dzwonić do pracy i do księgowej i na następny dzień do ZUS czy mają druk[emoji35]. Ale cóż muszę bo znów jie wyślą.

Ja zostaje przy swoim foteliku z 3w1. Nie będę kupować innego.

Też mam fotelik z 3w1 i również nie zamierzam kupować innego. On i tak posłuży dziecku do 9kg, więc kolejny kupię lepszy. Nie zamierzam jeździć gdzieś dalej niż do centrum z takim maluszkiem. Moja siostra siedem lat temu też jeździła w takim foteliku dołączonym do wózka i nikt nie robił z tego problemu. Wszyscy takich fotelików używali wtedy. Teraz wszystko musi mieć atesty, a jak nie ma to zaraz się ktoś przyczepi, że nie chce się dobrze dla swojego dziecka.

Też mam fotelik z 3w1 i również nie zamierzam kupować innego. On i tak posłuży dziecku do 9kg, więc kolejny kupię lepszy. Nie zamierzam jeździć gdzieś dalej niż do centrum z takim maluszkiem. Moja siostra siedem lat temu też jeździła w takim foteliku dołączonym do wózka i nikt nie robił z tego problemu. Wszyscy takich fotelików używali wtedy. Teraz wszystko musi mieć atesty, a jak nie ma to zaraz się ktoś przyczepi, że nie chce się dobrze dla swojego dziecka.
Kiedyś kobiety w ciąży też paliły papierosy i piły alkohol a w coli była kokaina... kazdy ma swoj rozum i kupi to co chce i jak uważa, ja wolę kupić uzywane ubranka i zaoszczedzic na dobry fotelik;)

Kiedyś kobiety w ciąży też paliły papierosy i piły alkohol a w coli była kokaina... kazdy ma swoj rozum i kupi to co chce i jak uważa, ja wolę kupić uzywane ubranka i zaoszczedzic na dobry fotelik;)

Hmn. Ja pójdę do sklepu, choć już nie do znajomej pewnie i po prostu będę trula dupe dotąd aż się wszystkiego nie dowiem. Mam taką wkurzającą cechę, że muszę wiedzieć wszystko i na 100% bo mnie inaczej szlag trafia. Więc decyzji nie podejmę pochopnie.
Wiem jednak jak działają marketing i sprzedaż, tak naprawdę nie kupujesz tego co c hcesz ale to na co sprzedawca ma plan. Ja przy maxi cosi zglupialam i stwierdziłam że warto wydać 2500 na wózek ze spacerówka, choć przy obu wcześniejszych ciążach kupiłam po czasie spacerowke lekka i wygodna a te od kompletu sprzedałam bo nie była wygodna. Więc teraz 3x się zastanowię zanim coś kupię :-) najwyżej stary będzie latał jak ja będę w szpitalu.

Ciekawe czy taczki maja atest :-)

Hmn. Ja pójdę do sklepu, choć już nie do znajomej pewnie i po prostu będę trula dupe dotąd aż się wszystkiego nie dowiem. Mam taką wkurzającą cechę, że muszę wiedzieć wszystko i na 100% bo mnie inaczej szlag trafia. Więc decyzji nie podejmę pochopnie.
Wiem jednak jak działają marketing i sprzedaż, tak naprawdę nie kupujesz tego co c hcesz ale to na co sprzedawca ma plan. Ja przy maxi cosi zglupialam i stwierdziłam że warto wydać 2500 na wózek ze spacerówka, choć przy obu wcześniejszych ciążach kupiłam po czasie spacerowke lekka i wygodna a te od kompletu sprzedałam bo nie była wygodna. Więc teraz 3x się zastanowię zanim coś kupię :-) najwyżej stary będzie latał jak ja będę w szpitalu.

Ciekawe czy taczki maja atest :-)
Ja wlasnie dlatego w kilku sklepach dowiadywalam sie o wozki i foteliki, bo sprzedawcy tez maja rozne benefity od sprzedazy danej marki. A jak mam wydac na cos konkretna kwote to lepiej nie robic tego pod wplywem emocji;)

Ja mam po synku fotelik od 9 do 18 kg już taki porzadny. W piwnicy czeka. My syna wozilismy też w tym 3w1 i nic się nie stało.
A ja będę jeździć taczkami :p
Ha ha ha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jeszcze nie tak dawno wrozilam 4 letnia siostrzenice w taczce koło domu [emoji23]

reklama
Do góry