reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Kupliam dwa trzy tyg temu spodnie ciazowe w lidlu i sa w miare okej, ale nie bylam pewna rozmiaru i kupilam 38/40 i 40/42 :p nie jest zle ale te wieksze troche mi z pupy leca :D
Cena przystepna, bo polowe taniej jak w innych sklepach wiec spoko. W lidlu kupilam tez rajstopy i getry?/leginsy ciazowe.
Dzięki za opinie, zjem śniadanie i podjadę. Oby starsze Panie mnie nie szturmowały za bardzo ;-)

reklama
Nie mam pojęcia. Nie powiedział mi dokładnie tylko stwierdził, że się skróciła przy okazji sprswdzania czy nie mam infekcji i opieprzył za twardy brzuch [emoji25]Zobacz załącznik 1034712

No miałam tak samo, potem po leżingu było już ok, miała 3 cm a teraz ma 2,8. Tak już będzie, ja dziś zaczynam 28 tydzień, za 10 tygodni mogę rodzic :-) jak to zleciało... Dziewczyny. Nie tak dawno czytałam pierwsze posty.

A ja mam dziś studniówkę
Screenshot_20191017-073406.png

Ubrania z Lidla są spoko,trzeba tylko pamiętać że ich rozmiarowka jest zawyzona..(czy tam zanizona ;D ), bo jak normalnie noszę M czy 38 to z Lidla S bądź 36 muszę brać. Dla dzieci jak jest rozmiar np 50-56 to bardziej 56 i to takie duże w porównaniu z innymi sklepami. Np mój synek nosi już 86, a z lidla 74-80 nadal dobre, nawet body, z ktorych zawsze szybko wyrasta i z 80 z innych sklepow już dawno wyrosl.

reklama
O to może też skoczę do Lidla, kupiłam w necie rajstopy i legginsy ciążowe z aukcji najpopularniejszej ale toż to takie male i uciskowe że się nie nadaje na 3 trymestr :/ ja dziś mam wizytę o 14.30 też się dowiem co z moją szyjka i jaki duży dzieciaczek, mam wrażenie że w ten miesiąc tak urosłam że pekne a gdzie tu jeszcze

Do góry