reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Tez mam wizyte w wtorek, na 17h40, chociaz troche zaczynam sie stresowac, jak zwykle moja waga... ale co tam, wazne zeby sie upewnic ze z maluszkiem jest wszystko w porzadku. I dowiedziec sie jak bardzo urosł. :)
Też we wtorek mam wizytę, ale co najwyżej posłucham tętna dziecka, no i mnie zważą i zmierzą ciśnienie.

Na moim pue zus nie mam wcale zakładki "zasiłki" ani panelu świadczeniobiorcy tylko panel ubezpieczonego. Mam zakładkę z zaświadczeniami lekarskimi, ale tam nie mam żadnych plusików i nie mogę nic dalej sprawdzić :(
to masz tak ja ja... to jeszcze inaczej. Bodajrze masz tam w panelu ubezpieczonego, Ubezpieczenia i platnicy i tam zaznaczasz obecnego i u dolu masz 3 opcje do wyboru, szczeguly, costam i drukuj ;p to chyba to srodkowe masz taka tabelke kto placi za ile dni i ile kasy. u mnie od 15 Wrzesnia widac ze mysla... :)

Toś mnie pocieszyla:-) u mnie tylko 1 Lidl A do Bielska nie chce mi się jechać... rzucę okiem i jak nie będzie, to grzecznie zapytam czy nie doszło? A może zalega na magazynie 8-)
U mnie są aż dwa. Z matka jakis czas temu pytalysmy o te legginsy ciazowe bo tez niby miala byc promka to nam Panie powiedzialy ze jak nie ma w tych koszach to juz nie ma :p

to masz tak ja ja... to jeszcze inaczej. Bodajrze masz tam w panelu ubezpieczonego, Ubezpieczenia i platnicy i tam zaznaczasz obecnego i u dolu masz 3 opcje do wyboru, szczeguly, costam i drukuj ;p to chyba to srodkowe masz taka tabelke kto placi za ile dni i ile kasy. u mnie od 15 Wrzesnia widac ze mysla... :)
A to takie coś jak piszesz to mam tylko w tej tabelce tam gdzie jest napisane, że płaci ZUS, np za sierpień mam 0,00zł, a za sierpień i część września ZUS mi wypłacił ;)

A to takie coś jak piszesz to mam tylko w tej tabelce tam gdzie jest napisane, że płaci ZUS, np za sierpień mam 0,00zł, a za sierpień i część września ZUS mi wypłacił ;)
Kurła to nie ogarniam co i jak. Wiem ze sa dwie w dwoch roznych zakladkach. W jednej tabeli mam ze wlasnie 0 i nie wiadomo czy ucznane czy nie. Bo dwa pierwsze swiadczenia sa ok. A w drugiej tabelce mam ile mi wyplacil platnik i potem zus i tam nie mam puki co nic.

Na moim pue zus nie mam wcale zakładki "zasiłki" ani panelu świadczeniobiorcy tylko panel ubezpieczonego. Mam zakładkę z zaświadczeniami lekarskimi, ale tam nie mam żadnych plusików i nie mogę nic dalej sprawdzić :(

Załączniki

• Screenshot_20191016-232922_Opera Mini.jpg
    Screenshot_20191016-232922_Opera Mini.jpg
    87,4 KB · Wyświetleń: 93
Jutro rano lecę popatrzeć na gacie ciążowe w Lidlu....myślicie, że warto?? Nigdy ciuchów tam nie kupuje....jakos mi nie po drodze. Ale gazetka wpadła mi w oko i się zastanawiam....
Kupliam dwa trzy tyg temu spodnie ciazowe w lidlu i sa w miare okej, ale nie bylam pewna rozmiaru i kupilam 38/40 i 40/42 :p nie jest zle ale te wieksze troche mi z pupy leca :D
Cena przystepna, bo polowe taniej jak w innych sklepach wiec spoko. W lidlu kupilam tez rajstopy i getry?/leginsy ciazowe.

reklama
Do góry