reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Witam się i ja pogoda do dupy. Ja ciągle nie wyspana chodzę. Mała wariuje non stop.
Też 160? Czy 140?
160 mam
Jutro rano lecę popatrzeć na gacie ciążowe w Lidlu....myślicie, że warto?? Nigdy ciuchów tam nie kupuje....jakos mi nie po drodze. Ale gazetka wpadła mi w oko i się zastanawiam....
Lidl ma dobrze jakościowo rzeczy. Możesz sobie kupić jak jest okazja. Ja chodzę w swoich z przed ciąży. Rozciagliwe mam.

reklama
Dzis Kleor ma 1 urodziny :*
A ja mam w poniedziałek echo serca plodu a we wt o 18 wizyte u gin prywatnie :)

Załączniki

• received_1014544052068099.jpeg
    received_1014544052068099.jpeg
    126 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Ja mam z Lidla sporo ciuchów, ale nie ubieram tam siebie tylko męża, bo na mnie rozmiaru nie ma, a na tego grubego dziada są naprawdę fajne spodnie.
My dzisiaj już 27+6 i zastanawiam sie kiedy to tak zleciało. A na samą myśl, że za 10 tygodni mogę rodzić to się stresuje [emoji85] i jednocześnie doczekać się nie mogę [emoji3059] Ale wolałabym jednak żeby Dawidek poczekał do tego stycznia...zawsze to będzie rok młodszy [emoji1787]

Piękny ten kot. A powiedz trudny i drogi w pielęgnacji?
Mam u mamy też kota dachowca Lilka ma 13 latci jest bardziej wybredna od kleory xD czasem im zimno i ma ubranka ale to tyle. Te koty maja inny charakter. Sa bardzo do ludzi, uwielbiają sie tulac lezec na człowieku i czuc dotyk. Bardziej zachowują sie jak psy. Podobno moga miec problemy ze skora, u kleo na razie nie zuwazylam ale wiadomo kazde zwierzę jest inne. A tu kleora pilnuje dzidzi xD one sa rozkoszne. Lilka w życiu by tak na człowieku nie lezala

Załączniki

• 15712964564653485079621463592257.jpg
    15712964564653485079621463592257.jpg
    859 KB · Wyświetleń: 67
Mam u mamy też kota dachowca Lilka ma 13 latci jest bardziej wybredna od kleory xD czasem im zimno i ma ubranka ale to tyle. Te koty maja inny charakter. Sa bardzo do ludzi, uwielbiają sie tulac lezec na człowieku i czuc dotyk. Bardziej zachowują sie jak psy. Podobno moga miec problemy ze skora, u kleo na razie nie zuwazylam ale wiadomo kazde zwierzę jest inne. A tu kleora pilnuje dzidzi xD one sa rozkoszne. Lilka w życiu by tak na człowieku nie lezala

Mój fachowiec obudził mnie dziś 3 x w nocy, trzeba go wpuścić oknem, nakarmić mokra karma, wypuścić tarasem. I tak w koło Macieju. Mam ją dwa lata, ani razu dziador nie siadł na kolana. Za to mam co noc co najmniej 2 myszki na śniadanie :-).
Marzę o zwierzątku które będzie się tulac. Bo pies smietnikowy jest kochany ale za wiele lat spędził na śmietnikach i nie jest nauczony takich reakcji. Plus za to że śpi w koszyku i jest bezproblemowy, poza sierścia, łapami i odgłosami zoładkowymi :-)

Mój fachowiec obudził mnie dziś 3 x w nocy, trzeba go wpuścić oknem, nakarmić mokra karma, wypuścić tarasem. I tak w koło Macieju. Mam ją dwa lata, ani razu dziador nie siadł na kolana. Za to mam co noc co najmniej 2 myszki na śniadanie :-).
Marzę o zwierzątku które będzie się tulac. Bo pies smietnikowy jest kochany ale za wiele lat spędził na śmietnikach i nie jest nauczony takich reakcji. Plus za to że śpi w koszyku i jest bezproblemowy, poza sierścia, łapami i odgłosami zoładkowymi :-)
Dachowiec, fachowiec oknem nie wchodzi :-p

Polecaja sie lysy kleor i owłosione piesurra! Te psy uwielbiają się tulac, klada mi przednie lapy na brzuchu :) zwierzęta sa jednak tak wyjątkowe jak nam się w głowie nie mieści.

Załączniki

• FB_IMG_1571297552491.jpg
    FB_IMG_1571297552491.jpg
    84,5 KB · Wyświetleń: 57
  • FB_IMG_1571297536385.jpg
    FB_IMG_1571297536385.jpg
    131,9 KB · Wyświetleń: 52
  • FB_IMG_1571297526357.jpg
    FB_IMG_1571297526357.jpg
    71,7 KB · Wyświetleń: 47
  • FB_IMG_1571297517014.jpg
    FB_IMG_1571297517014.jpg
    166,4 KB · Wyświetleń: 46
  • FB_IMG_1571297501566.jpg
    FB_IMG_1571297501566.jpg
    107,5 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Na moim pue zus nie mam wcale zakładki "zasiłki" ani panelu świadczeniobiorcy tylko panel ubezpieczonego. Mam zakładkę z zaświadczeniami lekarskimi, ale tam nie mam żadnych plusików i nie mogę nic dalej sprawdzić :(
Ja mam tak samo tylko panel ubezpieczonego i brak informacji o wydanych decyzjach.

Do góry