reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Witam się i ja pogoda do dupy. Ja ciągle nie wyspana chodzę. Mała wariuje non stop.
Też 160? Czy 140?
160 mam
Jutro rano lecę popatrzeć na gacie ciążowe w Lidlu....myślicie, że warto?? Nigdy ciuchów tam nie kupuje....jakos mi nie po drodze. Ale gazetka wpadła mi w oko i się zastanawiam....
Lidl ma dobrze jakościowo rzeczy. Możesz sobie kupić jak jest okazja. Ja chodzę w swoich z przed ciąży. Rozciagliwe mam.

reklama
Dzis Kleor ma 1 urodziny :*
A ja mam w poniedziałek echo serca plodu a we wt o 18 wizyte u gin prywatnie :)

Załączniki

• received_1014544052068099.jpeg
    received_1014544052068099.jpeg
    126 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Ja mam z Lidla sporo ciuchów, ale nie ubieram tam siebie tylko męża, bo na mnie rozmiaru nie ma, a na tego grubego dziada są naprawdę fajne spodnie.
My dzisiaj już 27+6 i zastanawiam sie kiedy to tak zleciało. A na samą myśl, że za 10 tygodni mogę rodzić to się stresuje [emoji85] i jednocześnie doczekać się nie mogę [emoji3059] Ale wolałabym jednak żeby Dawidek poczekał do tego stycznia...zawsze to będzie rok młodszy [emoji1787]

Piękny ten kot. A powiedz trudny i drogi w pielęgnacji?
Mam u mamy też kota dachowca Lilka ma 13 latci jest bardziej wybredna od kleory xD czasem im zimno i ma ubranka ale to tyle. Te koty maja inny charakter. Sa bardzo do ludzi, uwielbiają sie tulac lezec na człowieku i czuc dotyk. Bardziej zachowują sie jak psy. Podobno moga miec problemy ze skora, u kleo na razie nie zuwazylam ale wiadomo kazde zwierzę jest inne. A tu kleora pilnuje dzidzi xD one sa rozkoszne. Lilka w życiu by tak na człowieku nie lezala

Załączniki

• 15712964564653485079621463592257.jpg
    15712964564653485079621463592257.jpg
    859 KB · Wyświetleń: 74
Mam u mamy też kota dachowca Lilka ma 13 latci jest bardziej wybredna od kleory xD czasem im zimno i ma ubranka ale to tyle. Te koty maja inny charakter. Sa bardzo do ludzi, uwielbiają sie tulac lezec na człowieku i czuc dotyk. Bardziej zachowują sie jak psy. Podobno moga miec problemy ze skora, u kleo na razie nie zuwazylam ale wiadomo kazde zwierzę jest inne. A tu kleora pilnuje dzidzi xD one sa rozkoszne. Lilka w życiu by tak na człowieku nie lezala

Mój fachowiec obudził mnie dziś 3 x w nocy, trzeba go wpuścić oknem, nakarmić mokra karma, wypuścić tarasem. I tak w koło Macieju. Mam ją dwa lata, ani razu dziador nie siadł na kolana. Za to mam co noc co najmniej 2 myszki na śniadanie :-).
Marzę o zwierzątku które będzie się tulac. Bo pies smietnikowy jest kochany ale za wiele lat spędził na śmietnikach i nie jest nauczony takich reakcji. Plus za to że śpi w koszyku i jest bezproblemowy, poza sierścia, łapami i odgłosami zoładkowymi :-)

Mój fachowiec obudził mnie dziś 3 x w nocy, trzeba go wpuścić oknem, nakarmić mokra karma, wypuścić tarasem. I tak w koło Macieju. Mam ją dwa lata, ani razu dziador nie siadł na kolana. Za to mam co noc co najmniej 2 myszki na śniadanie :-).
Marzę o zwierzątku które będzie się tulac. Bo pies smietnikowy jest kochany ale za wiele lat spędził na śmietnikach i nie jest nauczony takich reakcji. Plus za to że śpi w koszyku i jest bezproblemowy, poza sierścia, łapami i odgłosami zoładkowymi :-)
Dachowiec, fachowiec oknem nie wchodzi :-p

Polecaja sie lysy kleor i owłosione piesurra! Te psy uwielbiają się tulac, klada mi przednie lapy na brzuchu :) zwierzęta sa jednak tak wyjątkowe jak nam się w głowie nie mieści.

Załączniki

• FB_IMG_1571297552491.jpg
    FB_IMG_1571297552491.jpg
    84,5 KB · Wyświetleń: 62
  • FB_IMG_1571297536385.jpg
    FB_IMG_1571297536385.jpg
    131,9 KB · Wyświetleń: 59
  • FB_IMG_1571297526357.jpg
    FB_IMG_1571297526357.jpg
    71,7 KB · Wyświetleń: 55
  • FB_IMG_1571297517014.jpg
    FB_IMG_1571297517014.jpg
    166,4 KB · Wyświetleń: 52
  • FB_IMG_1571297501566.jpg
    FB_IMG_1571297501566.jpg
    107,5 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Na moim pue zus nie mam wcale zakładki "zasiłki" ani panelu świadczeniobiorcy tylko panel ubezpieczonego. Mam zakładkę z zaświadczeniami lekarskimi, ale tam nie mam żadnych plusików i nie mogę nic dalej sprawdzić :(
Ja mam tak samo tylko panel ubezpieczonego i brak informacji o wydanych decyzjach.

Do góry