reklama
Aguara
Fanka BB :)
Pościel...spaliśmy pod jedną może z 2 miesiące po ślubie. No niestety, mąż się wkurzył,bo całą brałam ja ;-) od 10lat mamy dwie i jest to dla nas super rozwiązanie, zwłaszcza teraz jak dzieciaki przychodzą rano :-)
Oj tam. Fajnie było się pokłócić. Było o co.
A teraz każdy się dupą odwróci i do widzenia :-)
Celia89
Mój sie boi do mnie dupą odwracaćOj tam. Fajnie było się pokłócić. Było o co.
Zybulowa
U nas była inna kwestia. M.zawija się w kołdrę jak w kokon ;-) opatulony tak,że mu tylko głowa wystaje No i przez te 2 miesiące tego kokonu mu brakowało ;-) zresztą, każdy teraz pierdzi w swoje ;-)Oj tam. Fajnie było się pokłócić. Było o co.
Aguara
U nas była inna kwestia. M.zawija się w kołdrę jak w kokon ;-) opatulony tak,że mu tylko głowa wystaje No i przez te 2 miesiące tego kokonu mu brakowało ;-) zresztą, każdy teraz pierdzi w swoje ;-)
To jest argument. Przemawia do mnie :-)
Celia89
Ja ogladam na dobranoc AHS
Celia89
u mnie w miescie nigdy nie ma tych ciazowych rzeczy. Chyba pracownice se biorąJutro rano lecę popatrzeć na gacie ciążowe w Lidlu....myślicie, że warto?? Nigdy ciuchów tam nie kupuje....jakos mi nie po drodze. Ale gazetka wpadła mi w oko i się zastanawiam....
reklama
Koteczka01
Na moim pue zus nie mam wcale zakładki "zasiłki" ani panelu świadczeniobiorcy tylko panel ubezpieczonego. Mam zakładkę z zaświadczeniami lekarskimi, ale tam nie mam żadnych plusików i nie mogę nic dalej sprawdzićPanel świadczeniobiorcy - zasiłki - naciskam plusik przy zwolnieniu lekarskim.
Teraz ma L4 od 08.10- 04.11 i już mam napisane że wypłata na konto 05.11 i kwota oczywiście bez potrąceń.