reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Kupliam dwa trzy tyg temu spodnie ciazowe w lidlu i sa w miare okej, ale nie bylam pewna rozmiaru i kupilam 38/40 i 40/42 :p nie jest zle ale te wieksze troche mi z pupy leca :D
Cena przystepna, bo polowe taniej jak w innych sklepach wiec spoko. W lidlu kupilam tez rajstopy i getry?/leginsy ciazowe.
Dzięki za opinie, zjem śniadanie i podjadę. Oby starsze Panie mnie nie szturmowały za bardzo ;-)

reklama
Nie mam pojęcia. Nie powiedział mi dokładnie tylko stwierdził, że się skróciła przy okazji sprswdzania czy nie mam infekcji i opieprzył za twardy brzuch [emoji25]Zobacz załącznik 1034712

No miałam tak samo, potem po leżingu było już ok, miała 3 cm a teraz ma 2,8. Tak już będzie, ja dziś zaczynam 28 tydzień, za 10 tygodni mogę rodzic :-) jak to zleciało... Dziewczyny. Nie tak dawno czytałam pierwsze posty.

A ja mam dziś studniówkę
Screenshot_20191017-073406.png

Ubrania z Lidla są spoko,trzeba tylko pamiętać że ich rozmiarowka jest zawyzona..(czy tam zanizona ;D ), bo jak normalnie noszę M czy 38 to z Lidla S bądź 36 muszę brać. Dla dzieci jak jest rozmiar np 50-56 to bardziej 56 i to takie duże w porównaniu z innymi sklepami. Np mój synek nosi już 86, a z lidla 74-80 nadal dobre, nawet body, z ktorych zawsze szybko wyrasta i z 80 z innych sklepow już dawno wyrosl.

reklama
O to może też skoczę do Lidla, kupiłam w necie rajstopy i legginsy ciążowe z aukcji najpopularniejszej ale toż to takie male i uciskowe że się nie nadaje na 3 trymestr :/ ja dziś mam wizytę o 14.30 też się dowiem co z moją szyjka i jaki duży dzieciaczek, mam wrażenie że w ten miesiąc tak urosłam że pekne a gdzie tu jeszcze

Do góry