reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
A ja nawet jeżeli czuję się dobrze, to i tak nie mogłabym pracować ze wzgledu na żylaki pipci. Najlepiej jak leżę, a siedzenie i chodzenie mnie tam obciążają i boli.
Na pipke Ci nie poradzę nic bo nie wiem czy można. Jak mój ex mial w tyłku hemoroidy to strzykawke z zagrożona wodą mu wkladalam. Od razu pomogło.

Ostatnia edycja:
A myślisz, że to białko mogło pojawić się tak przejściowo? W przyszłym tygodniu powtórzę badanie moczu i w zależności od wyniku pomyślę o dalszych badaniach. Strasznie mnie to białko martwi :(
No ale musimy wierzyć że będzie dobrze :)
Ja tez mysle ze bd dobrze. Proby wątrobowe na pewno nie zaszkodza. A bd miala juz obraz calego organizmu :) ja mialam tak ze na 2 miesiące spadlo do zera i teraz znow jest. Etiologia jest nieznana wiec ciężko powiedzieć co bd. Ja mialam 1 badanie 0.16 po 2 tyg 0.12. Teraz bd robic mocz znow po tygodniu.

Hmm hmmm, a wazelinka lub sudokremik :) ja ostatnio miałam wrzód na sromie. Xd.jeszcze mi lekarz to próbował wycisnąć w trakcie badania to prawie kopa zaliczyl. 3 dni smarowania sudokremem i dziad zniknął.
Ja też bym spróbowała z tym sudocremem, u mnie działa cuda przy moich mikro pęknięciach w okolicach sromu

Hmm hmmm, a wazelinka lub sudokremik :) ja ostatnio miałam wrzód na sromie. Xd.jeszcze mi lekarz to próbował wycisnąć w trakcie badania to prawie kopa zaliczyl. 3 dni smarowania sudokremem i dziad zniknął.
Ale ja mam żylaki. Napuchnięte żyły nie wiem skąd wylazły i ciągną się w stronę odbytu (wczoraj zauważyłam). Ciąża obciąża, trzeba czekać do porodu, to wtedy albo pn, albo cc, zależy od stanu żył.

reklama
Śniadanie do łóżka od mojej córeni :laugh2:

Załączniki

• IMG_20191006_094420.jpg
    IMG_20191006_094420.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 90
Do góry