reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Ja też się dzisiaj lenię... :-) Byłam do południa trochę na dworze a teraz leżę i odpoczywam. Mąż mi zaraz przyniesie kartony z ubrankami z piwnicy. Chcę sobie przebrać te od 56 do 68 i jutro zaczynam pranie. A wogole w Rossmanie jest teraz fajna promocja z aplikacją - dwa produkty do prania Lovela za 29,99.
Warto się już zaopatrzyć bo to się tak wydaję :p planuje pranie w listopadzie a ten już za 25 dni ,hyhyhy

reklama
Za 25bdni mało na pozytywne nastawienie do takiej ilości prania jakie cię czeka... :-) heh mam mniej.
:D ja to wezmę rozmiary od 56-62 na początek a reszta niech gnije upchana na strychu ^^. Po za tym mam w domu 4 suszarki :D tataratam !
Od jutra tydzień 7-11 czyli teoretyczny termin wypłaty. Jestem ciekawa teraz czy piniendze za las to ja normalnie dostanę, czy ZUS wstrzyma, czy szefowa dostanie od zusu a zapłaci, jak jej się przypomni.

Zastanawiam się kiedy rozłożyć łóżeczko i przytargac wózek z piwnicy. [emoji848]
Z łozeczkiem czekam na grudzień dopiero. Po co ma stać i się pościel kurzyc ;) Wózek stoi w piwnicy zafoliowany i tak do końca poczeka. Teraz pranie i zabrać się muszę za wyprawkę dla siebie tj. koszule, podkłady, wkładki itp. Będę spokojniejsza może jak będą czekać w torbie.

A ja dzis po raz 2 zostałam chrzestna. O matko ale to męczące xD myslalam ze padne. W Kosciele stój tyle. Potem wszyscy chca zdjęcia, pogadac, ponosic łorzeszty! Z mezem mamy 3 chrzesniakow, samw chlopaki :p mam nadzieję ze juz tak postanie :D

Hmn. Przy takiej atrakcji jak chrzciny zwykle można dobrze zjeść. Mylę się :-)? Wyzerka rekompensuje stanie w Kosciele. U nas jest przesąd że ciężarne nie mogą być chrzesnymi.
Swoją drogą ja mam jedną chrzesnice już 17 łatkę, pochodząca z czasów gdy chodziłam do kościoła. Teraz niestety byłaby już lipa.

Hmn. Przy takiej atrakcji jak chrzciny zwykle można dobrze zjeść. Mylę się :-)? Wyzerka rekompensuje stanie w Kosciele. U nas jest przesąd że ciężarne nie mogą być chrzesnymi.
Swoją drogą ja mam jedną chrzesnice już 17 łatkę, pochodząca z czasów gdy chodziłam do kościoła. Teraz niestety byłaby już lipa.
Na Śląsku bylam to ciut insze jedzenie niz u Nas. Dobre, ale do rosolu Wieliczka wpadla :D zamiast gliwickiego rosolu byl wielicki!
Ja nie wierzę w żadne zabobony, mysle ze mi łatwiej :p a ze jestem osoba wierząca to tym bardziej mi zabobony obojetne.

reklama
Mnie koleżanka niby zapraszala na melo chrzcinowe połączone z obiadem ślubnym ale jechała z zaproszeniem i nie dojechala xd ufff jak dobrze. Jak ja nie znoszę takich imprez. Już mi jedno wesele w tym roku wystarczy... i za rok muszę iść do kuzyna. Dobrze że już Laura będzie to będę mieć wymówke xd zd xd

Do góry