Koteczka01
Fanka BB :)
U rodziców mam dokładnie to samoNie ma korzystania z wc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U rodziców mam dokładnie to samoNie ma korzystania z wc
Bo się ruszalas a ruch to zdrowie a pracy jesteś kika godzin w wymuszonej pozycji. Ja nie dawalam rady siedzieć i rzadko siedzę w ciąży. Albo leżę albo stoję. Siadam do jedzenia i to tyle
Coraz szybciej już.... Nawet ozdoby świąteczne są w sklepach. A zawsze po wszystkich Świętych.Kevin sam w domu leci na Polsacie czyli co raz bliżej święta i styczeń...
Jeszcze chyba się nie zdarzyło żeby Kevin leciał w październikuKurla Kevin wyprzedzil reklamę cocacolu z ciężarówką świąteczną xd świat się kończy.
A to nie jest tak że nie można stać powyżej iluś godzin ? Gdzieś czytałam taką ustawę.Ja dosyc wlasnie spooooro stoje w pracy
To zwiastuje apokalipsę xdJeszcze chyba się nie zdarzyło żeby Kevin leciał w październiku
Ja mam swoje obrzeki tłuszczowe, dopiero 17 Października mam dooplera wiec bd wiedziec czy to moje obrzęki czy nie. A nadciśnienie mam przez dodatkowa zyle w lewej nerce wiec tez ciezko stwierdzić czy tj dodatkowy objaw czy nie. Stad u mnie dalsza diagnostyka. Ale dziecie przybiera dobrze.A oprócz tego białka masz jeszcze jakieś objawy? Bo u mnie ciśnienie jest niskie i nie jestem opuchnięta
A myślisz, że to białko mogło pojawić się tak przejściowo? W przyszłym tygodniu powtórzę badanie moczu i w zależności od wyniku pomyślę o dalszych badaniach. Strasznie mnie to białko martwiJa mam swoje obrzeki tłuszczowe, dopiero 17 Października mam dooplera wiec bd wiedziec czy to moje obrzęki czy nie. A nadciśnienie mam przez dodatkowa zyle w lewej nerce wiec tez ciezko stwierdzić czy tj dodatkowy objaw czy nie. Stad u mnie dalsza diagnostyka. Ale dziecie przybiera dobrze.